Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 01:48

Λήγει σήμερα η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής στη Β' φάση της Β΄ κατηγορίας

Με επιστολή της προς τις δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου από τους τρεις της Β' κατηγορίας η ΕΠΣ Κυκλάδων ζητά εγγράφως την συμμετοχή τους στη Β' φάση που θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου.

Οι αγώνες στη στη φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν σε έναν γύρο σε ουδέτερες έδρες ή σε έδρες που θα προκύψουν έπειτα από συνεννόηση μεταξύ των ομάδων.

Οι: Αίας Σύρου, Πανθηραϊκός και ΑΠΣ Κύθνου θα ξεκινήσουν την Β΄φάση με +2 βαθμούς, καθώς κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στους ομίλου που συμμετείχαν. Την εξάδα των ομάδων συμπληρώνουν οι: ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Πάρου και ΠΑΣ Νάξου που τερμάτισαν στην 2η θέση.

Αναλυτικά:

Προκειμένου να προχωρήσουμε στη Β’ Φάση για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Β’ Κατηγορίας «SEAJETS», παρακαλούμε μέχρι την Παρασκευή και ώρα 12:00, να μας δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής σας στην Β’ Φάση της Διοργάνωσης.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτες Ομάδες της βαθμολογίας του κάθε Ομίλου (ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ & ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ), θα ξεκινήσουν στη Β’ Φάση με 2 βαθμούς επιπλέον (bonus).
Επίσης δεν θα υπάρχουν κυρώσεις σε όποια ομάδα δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στους αγώνες της Β’ Φάσης.
Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων και οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Απριλίου 2023.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares