Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 08:40

Α.Ο Μυκόνου για "φίλημα''...

AO MIKONOU-AE STENHS

Κάτω από ευνοϊκές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του Α.Ο Μυκόνου και της Α.Ε Στενής στο γήπεδο Κόρφου.

Το ματς ξεκίνησε με εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων η οποία καρποφόρησε στο 11ο λεπτό κερδίζοντας πέναλτι μετά από χέρι του Ζαλώνη Ι. Παρόλα αυτά ο Α.Ο Μυκόνου δεν μπόρεσε να προηγηθεί στο σκορ αφού ο τερματοφύλακας της Α.Ε Στενής Φώσκολος Ν. απέκρουσε με τα πόδια την εκτέλεση πέναλτι.

Παρόλη την ψυχρολουσία από το χαμένο πέναλτι οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και τρία λεπτά αργότερα απείλησαν με σουτ από τα δεξιά το οποίο κατέληξε άουτ.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε καθώς η Α.Ε Στενής φυλούσε τα νώτα της. Στο 29ο λεπτό άλλο ένα σουτ των γηπεδούχων εξουδετερώθηκε από τον Φώσκολο. Στο 33ο λεπτό ο Αργυρίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα ωραίο και δυνατό σουτ. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά από λίγα λεπτά ο Α.Ο Μυκόνου διπλασίασε τα τέρματα του με μια σέντρα από τα δεξιά στον Αργυρίου, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0.

mykonos-steni-7-10-2012-1

Η Α.Ε Στενής πλέον έπρεπε να αντιδράσει και βγήκε στην επίθεση.Στο 42ο λεπτό η πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Φώσκολου Ι. αποσωβίστηκε από τον Μπουρντένη. Όμως ένα λεπτό αργότερα μετά από κόρνερ από τα δεξιά για την Α.Ε  Στενής ο Κομεσσάριος με γυριστή κεφαλιά μείωσε σε 2-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μύκονος ευτύχησε να πάρει και πάλι σκορ ασφαλείας πετυχαίνοντας το 3-1 με σουτ στη γωνία του Φώσκολου από τον Κυπριτίδη.

Η Α.Ε Στενής είχε παράπονα για την φάση του 55ου λεπτού όπου ο Ζαλώνης Ι. βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά ανατράπηκε από τον αμυντικό του Α.Ο Μυκόνου χωρίς να δοθεί η εσχάτη των ποινών και η κόκκινη κάρτα για τον αμυντικό όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Αντ'αυτού δόθηκε κίτρινη κάρτα στον Ζαλώνη Ι. για διαμαρτυρία.

Η ωραιότερη φάση του αγώνα έγινε στο 64ο λεπτό όταν ο Φώσκολος έκανε καταπληκτική επέμβαση καθώς εκτινάχθηκε στο αριστερό του γάμμα και απέκρουσε το σουτ του Αργυρόπουλου

Στο 70ο λεπτό μετά από σέντρα από τα δεξιά και σύγχυση στην περιοχή της Α.Ε Στενής ο Αργυρόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων διαμορφώνοντας το 4-1

Στο 73ο λεπτό ο Φώσκολος έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του αποκρούοντας άλλο ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 75ο λεπτό σε μια αντεπίθεση της Α.Ε Στενής ο Ζαλώνης Ι. βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ενώ θα μπορούσε να σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις καθυστέρησε με αποτέλεσμα το σουτ που εξαπέλυσε να κοντράρει στους αμυντικούς της Μυκόνου.

mykonos-steni-7-10-2012-2

Στο 80ο λεπτό ο Τζέλος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 5-1.

Στο 85ο λεπτό ο Ζαλώνης Ι. κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαλώνης Μ. και διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Η Αθλητική Ένωση Στενής ευχαριστεί το σωματείο της Μυκόνου για την φιλοξενία του.

Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ: ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ Ι., ΚΕΚΕΛΗΣ Χ., ΜΠΑΛΗΣ Δ. (ΚΟΡΑΗΣ Ε 60), ΞΕΝΟΣ Σ., ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΑΡΓΥΡΙΟΥ Δ., ΒΑΛΑΜΟΥΤΗΣ Χ.(ΝΑΖΟΣ 77), ΤΣΑΛΜΑΣ Ι., (ΤΖΕΛΟΣ 70), ΚΥΠΡΙΤΙΔΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ Δ.

Α.Ε ΣΤΕΝΗΣ: ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν., ΖΑΛΩΝΗΣ Ν., ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Α. (ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ 77), ΝΑΖΟΣ Σ., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΚΟΜΕΣΣΑΡΙΟΣ Α. (ΒΛΑΧΑΚΗΣ Γ 70), ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Σ., ΖΑΛΩΝΗΣ Ι., ΑΛΒΕΡΤΗΣ Ι. (ΑΠΕΡΓΗΣ Ν 88), ΖΑΛΩΝΗΣ Μ.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares