Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 00:27

Πρώτη νίκη για την Κ16 της ΕΠΣ Λέσβου... 2-1 την ΕΠΣ Χίου

Η μικτή ομάδα Κ16 της Λέσβου πήρε τη νίκη απέναντι στην Χίου με 2-1 στο αθλητικό κέντρο «Δημήτρης Κρεμαστινός».

Το ματς είχε αρκετές φάσεις, δυσκολίες λόγω του αέρα και πολλές εντάσεις. Το σκορ...άνοιξε για την Λέσβο ο Ράσκος, ακολούθησε η ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φλάμου, ενώ τη νίκη χάρισε από την άσπρη βούλα ο Σαρρίκης. Οι νικητές έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 60΄.

Το ματς

Η Λέσβος κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι σχετικά νωρίς. Σε μια φάση διαρκείας που ξεκίνησε από τους Προβατά και Πολύζο, ο Ράσκος βρέθηκε αμαρκάριστος και προ κενής εστίας πέτυχε το 1-0. Η Χίος προσπάθησε να αντιδράσει ευθύς αμέσως, αλλά το μακρινό σουτ του Ατζελιάνο πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Τελικώς, η ισοφάρισε ήρθε στο 27'. Ο Φλάμος έκανε μια όμορφη ντρίπλα στην αριστερή μεριά και πάτησε την αντίπαλη περιοχή. Στην συνέχεια δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, με τον διαιτητή να δείχνει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Ο ίδιος ανέλαβε και την εκτέλεση, όπου ήταν εύστοχος, φέρνοντας έτσι το ματς στα ίσα. Στο 32' ο Παπασταύρου επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, το οποίο κατέληξε πάνω στον Κλήμη που έπιασε την μπάλα με ψυχραιμία. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 59' ο Ράσκος εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ με σέντρα. Ο Νταλαμπίρας πετάχτηκε πρώτος στην μπάλα, στέλνοντας την λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Δουκάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον διαιτητή Παπαγιαννίδη. Στο 70' είχε έρθει η σειρά της Λέσβου να κερδίσει πέναλτι. Σαρρίκης και Κομνηνός κυνήγησαν την μπάλα εντός περιοχής, με τον δεύτερο να ανατρέπει τον μεσοεπιθετικό της Λέσβου και τον Μανώλη Παπαγιαννίδη να δείχνει την άσπρη βούλα για δεύτερη φορά. Ο Σαρρίκης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Στο 76' ο Καλανδρόπουλος απείλησε με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Κοκκινογούλης αντέδρασε σωστά και απέκρουσε σε κόρνερ. Στην συνέχεια, η Λέσβος έκανε αυτά που έπρεπε στον αμυντικό τομέα και παρά την πίεση της Χίου, δεν δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και πανηγύρισε το τρίποντο.

Διαιτησία

Παπαγιαννίδης

Βοηθοί: Πηδιάκης, Στεφανάκης

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Λέσβου Κ16: Κοκκινογούλης, Χασαπάκης, Μωραϊτης, Νταλαμπίρας, Προβατάς, Καραφασούλης, Πολύζος (58' Χριστέλλης), Δουκάκης, Παπασταύρου (71' Βασιλέλλης), Σαρρίκης (89' Μαρκάδας), Ράσκος.

ΕΠΣ Χίου Κ16: Κλήμης, Νύχτας, Χούτα, Κομνηνός, Μαδιάνος, Μάμαλης, Κότσωνας (68' Καλανδρόπουλος), Μεσίτη (71' Βαβυλουτσάκης), Ατζελιάνο (68' Κάτσα), Φλάμος, Πάλη.

Πηγή: xxsport.org

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares