Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 20:31

Δεύτερη νίκη για την Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στο δεύτερο ημίχρονο, η μικτή ομάδα Κ14 της Λέσβου επικράτησε με 4-0 της Χίου στο αθλητικό κέντρο «Δημήτρης Κρεμαστινός». Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Χάτζα, Κουμέλλης, Καραγιάννης και Σκρέκας.

Το ματς

Παρά τον ακραίο άνεμο που έπνεε στο γήπεδο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν τελικές, κυρίως με μακρινά σουτ εκτός περιοχής. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 4ο λεπτό για την Λέσβο. Το σουτ του Ψυρούκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τέλη να δοκιμάσει το πόδι του, όμως η προσπάθεια του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 10' ο Γρηγορόπουλος εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο, με τον Λασκαρίδη να αποκρούει την μπάλα. Στο 18' ο ίδιος παίκτης και πάλι με φάουλ από πλάγια θέση, έγινε ξανά απειλητικός με σέντρα-σουτ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25' ο Σκρέκας είχε τελική, αλλά το σουτ του αποδείχθηκε αρκετά αδύναμο και δεν δυσκόλεψε καθόλου τον Μισαηλίδη στην επέμβαση του. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκε στην Λέσβο. Ο Καραγιάννης δοκίμασε το πόδι του από αρκετά μέτρα μακριά, όμως σημάδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που με ψυχραιμία μάζεψε την μπάλα στην αγκαλιά του.

Στο δεύτερο μέρος, η Λέσβος...πάτησε γκάζι. Μόλις λίγα λεπτά μετά την σέντρα, ο Γαϊτζόγλου έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 63ο λεπτό, είχε έρθει η στιγμή για το 1-0. Ο Χάτζα εκτέλεσε κόρνερ και με την βοήθεια του έντονου αέρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μισαηλίδη. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Λέσβος διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Κουμέλλης πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με όμορφο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0.

Στο 70' η Λέσβος βρήκε και 3ο τέρμα με τον Καραγιάννη, ο οποίος έτρεξε ταχύτατα στον αιφνιδιασμό και από πλάγια θέση αιφνιδίασε με ψηλοκρεμαστή προσπάθεια τον Μισαηλίδη που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σκρέκας στο 76'. Ο Χασάνι του πέρασε μια εξαιρετική μπαλιά από την άμυνα προς την επίθεση. Εκείνος κυνήγησε την φάση και από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε σωστά, βάζοντας έτσι και εκείνος την...υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτησία

Παπαγιαννίδης Μανώληξς

Βοηθοί: Πηδιάκης, Στεφανάκης

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Λέσβου Κ14: Λασκαρίδης, Παπαδόπουλος (77' Τσερδάνης), Γαϊτζόγλου (54' Μητρέλλος), Μπάκας, Χασάνι, Ψυρούκης, Σάββας (54' Κουμέλλης) , Πλούκος (77' Ρούσσας), Σκρέκας, Καραγιάννης, Ισουφάι (46' Χάτζα).

ΕΠΣ Χίου Κ14: Μισαηλίδης, Καμαράδος (40' Κάβουρας), Βασιλάκης (74' Κουταλιάρης), Κεχαγιάς, Στρατάκης, Τέλης (66' Μουλάκης), Καλικάς, Χριστοφοράκης, Μυλωνάς (58' Λεμονιάς), Λαμφίδης, Γρηγορόπουλος (74' Καλαϊτζής).

Πηγή: xxsports,org

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares