Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 22:07

Έσωσε την παρτίδα στο 90' η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων [pics-vid]

Με γκολ του Πέτρου Νομικού στο 90’, η Μικτή Κ-16 των Κυκλάδων επικράτησε 2-1 της αντίστοιχης της Σάμου για την 3η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο, υποχρεώνοντας την αντίπαλο της στην πρώτη ήττα έπειτα από τρεις αναμετρήσεις.

DSC 0819

Το ματς:

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, πήραν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν στο 5’ με τον Σουρρή να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Παπαβασιλείου.

Η υπέροχη των «πορτοκαλί» συνεχίστηκε και λίγο πριν από την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου, καρποφόρησε. Πιο συγκεκριμένα στο 19’, ο Παπαβασιλείου βρήκε τον Καμπάνη και ο επιθετικός των Κυκλάδων με ωραίο σουτ από πλάγια θέση στην μεγάλη περιοχή, πέτυχε το 1-0.

Η Σάμος δυσκολεύτηκε αρκετά στο να παράξει ευκαιρίες, ωστόσο τη μοναδική που βρήκε στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ. Στο 33’ έπειτα από λάθος του Μπέτσα, ο Βούρος με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Κούβδο και ο τελευταίος αφού απέφυγε και τον Τσιγώνια, πλάσαρε σε κενή εστία, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

eos samou panhgyrismos me kyklades k16

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στην καλύτερη της στιγμή μετά το γκολ, η Σάμος «άγγιξε» την ανατροπή, όταν στο 55’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιαννάκη, ο Σουρρής δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Κούβδο, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο ημίωρο, οι Κυκλάδες ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους, ψάχνοντας με κάθε τρόπο μια καλή στιγμή που θα τους έδινε την δυνατότητα να πάρουν το ματς. Αυτή η ευκαιρία ήρθε στο 90’, όταν μετά από μπαλιά του Καλλίγερου, ο Σουρρής έκανε άστοχη έξοδο και ο προωθημένος Νομικός αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι, στη συνέχεια από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

SAMOS KYKLADES K16 DIAITHTES

Διαιτησία

Ζαρίδας Γιάννης

Βοηθοί: Αυγενικού - Γιαννούλης

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (Βαγγέλης Γατσέλος): Τσιγώνιας, Καπέλλας (50’ λ.τρ. Μαυρίδης), Μπέτσα, Σέχου, Νομικός, Καλλίγερος, Παπαβασιλείου, Αρώνης (57’ Βαλέττας), Καμπάνης, Βλαχάκης (46’ Δακτυλίδης), Αλιφιέρης (69’ Σκανδάλης).

Ε.Π.Σ. Σάμου (Σταμάτης Κουλούρης): Σουρρής, Πούλος Μ, Πούλος Σ, Τσιμπίδης, Ράπτης, Σταματόπουλος, Λομβαρδάς, Καρλοβασίτης, Βούρος (66’ Μαυρογεώργης), Καραγιαννάκης (86’ Τασίκας), Κούβδος (76’ Κότσιρας).

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

 

 

Πηγή: xxsports (Αλέξανδρος Σιδερής)

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares