Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 23:46

ΑΕ Μυκόνου: Στην τελική ευθεία για τον «τελικό» της Μυτιλήνης

Η Α.Ε. Μυκόνου προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Αιολικό την Κυριακή γνωρίζοντας ότι η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός κάτι που κάνει το παιχνίδι υψίστης σημασίας για την έκβαση του πρωταθλήματος καθώς απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές!

Στο στρατόπεδο της Μυκόνου υπάρχει αισιοδοξία παρά τα προβλήματα τραυματισμών. Το ευχάριστο είναι ότι αρκετοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με το Πυλί θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Παπαδόπουλος που είχε τραυματιστεί στην Πάτρα είναι πλέον απολύτως καλά και θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας. Επίσης ο Παναγιώτης Μαντζανάς εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη.

Στη διάθεση των Βλάχου - Παχατουριδη θα είναι και οι Μουρίκι, Οικονομικος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που είχαν. Αντιθέτως δεν θα βρίσκονται στην αποστολή ο Αχειμαστος μετά τον τραυματισμό του στη μύτη στο τελευταίο ματς αλλά και ο Γκόρα Κέμπε που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Η αποστολή της ΑΕΜ θα μεταβεί αεροπορικώς στη Λέσβο το απόγευμα του Σαββάτου!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares