Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 00:18

Νέα ατυχία για την Α.Ε. Μυκόνου ο τραυματισμός του Παναγιώτη Αχείμαστου!

Πολλά τα προβλήματα στην πιο κρίσιμη και καθοριστική περίοδο του πρωταθλήματος για την Α.Ε. Μυκόνου... Στους ήδη αρκετούς τραυματισμούς που υπήρχαν προστέθηκε άλλος ένας αρκετά σοβαρός, του Παναγιώτη Αχείμαστου.

Ο έμπειρος παίκτης της ΑΕΜ αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη από το τελευταίο παιχνίδι με τον Α.Ο. Πυλίου Κω. Ήδη από το βράδυ της Κυριακής μετέβη στην Αθήνα όπου σε Νοσοκομείο της Πρωτεύουσας τού έγινε ανάταξη από ειδικό γιατρό. Ο παίκτης σήμερα ή αύριο αναμένεται να επιστρέψει στη Μύκονο, όμως είναι μάλλον απίθανο να μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, που θα γίνει την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Από τους υπόλοιπους παίκτες το ευχάριστο είναι ότι κανονικά γυμνάστηκε σήμερα Δευτέρα ο Μάκης Παπαδόπουλος που αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς με τον Αιολικό, ενώ θα επιστρέψει και ο Παναγιώτης Μαντζανάς που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Οι υπόλοιποι τραυματίες Μουρίκι, Κέμπε και Οικονομίκος θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ανάλογα με την κατάσταση που θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Μυτιλήνη.

Το βέβαιο είναι ότι παρά τα προβλήματα και την ισοπαλία με το Πυλί στο στρατόπεδο της Α.Ε. Μυκόνου όλοι παραμένουν αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άξιο αναφοράς επίσης που σχολιάστηκε θετικά από τον φίλαθλο κόσμο της Μυκόνου η πρώτη συμμετοχή για φέτος στη Γ' Εθνική δυο παιδιών που είναι ακόμα έφηβοι, του Λευτέρη Δακτυλίδη και του Λάζαρου Μπουτσάι. Δυο ποδοσφαιριστών με ταλέντο που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου και αποτελούν απόδειξη της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares