Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 15:09

Karteros Run: Πλήρη οικονομικό απολογισμό και ευχαριστήρια επιστολή Αυγενάκη έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες

Ο πλήρης απολογισμός του 1ου Karteros Run, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, τιμώντας παράλληλα με σεβασμό τη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, δημοσιοποιείται και αποστέλλεται σε κάθε έναν από τους 1.541 συμμετέχοντες στους δρομικούς αγώνες του διημέρου 11-12 Μαρτίου.

Το συνολικό καθαρό ποσό που συγκεντρώθηκε από το αντίτιμο συμμετοχής κάθε δρομέα και αποδόθηκε στις 11 κοινωνικές δομές που ο καθένας εξ αυτών επέλεγε, ανήλθε σε 5.968,55€

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με προσωπική του επιστολή ευχαρίστησε κάθε συμμετέχοντα επισημαίνοντας ότι «μαζί πετύχαμε μια άρτια, μαζική και θεαματική διοργάνωση διήμερων δρομικών αγώνων, έξι μήνες πριν από τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023», που θα διεξαχθούν από τις 9-16 Σεπτεμβρίου 2023, με τη συμμετοχή άνω των 1.500 αθλητών, προπονητών και παραγόντων από τις 26 χώρες της λεκάνης της Μεσογείου».

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε, επίσης στην επιστολή του πως «εξαρχής στο Υφυπουργείο Αθλητισμού στοχεύσαμε στην εξωστρέφεια του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού, με απτά οφέλη και για τον νομό μας. Και συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη να μεγαλώνουμε τις εγκαταστάσεις μας, με στόχο να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερα αθλήματα, ανεξαρτήτως δημοφιλίας.

Ο οικονομικός απολογισμός, με απόλυτη τήρηση των αρχών της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας, παρέχει αναλυτική πληροφόρηση για το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις συμμετοχές, τι ποσό διανεμήθηκε στις κοινωνικές δομές, τα έξοδα υλοποίησης της διοργάνωσης από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τους χορηγούς ονομαστικά και τα συνολικά έσοδα που προήλθαν από τη συμβολή τους», καταλήγοντας προς κάθε συμμετέχοντα:

«Σε ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη συμμετοχή σου, με την ευχή και του χρόνου να τρέξουμε ξανά, όλοι μαζί.

Ο αθλητισμός αλλάζει! Η αθλητική οικογένεια μεγαλώνει!».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TOY 1ου KARTEROS RUN

Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 1.541 δρομείς, ενώ μέσα στο διήμερο προσήλθαν επιπλέον περισσότεροι από 1.500 συνοδοί.

Αναλυτικά οι συμμετοχές ανά αγώνα ήταν οι εξής:

Ορεινός Ημιμαραθώνιος: 122 άτομα

Αγώνας Δρόμου 10χλμ.: 272 άτομα

Αγώνας Δρόμου 5χλμ.: 704 άτομα

Αγώνας Δρόμου 1.000μ.: 443 άτομα

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή σου, ανέρχεται στα 7.401,00€ και αποφορολογημένο στα 5.968,55€.

Με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης ήταν δωρεάν η συμμετοχή όλων των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας (Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό Σώμα), των στελεχών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του ΕΚΑΒ, των μαθητών των σχολείων ηλικίας κάτω των 12 ετών, καθώς και των συμμετεχόντων, που προέρχονται από τα ΚΑΠΗ του νομού.

Ανάλυση εξόδων αγώνα

Τα έξοδα για την πραγματοποίηση του 1ου Karteros Run ανήλθαν συνολικά στα 33.171,35€.

Αναλυτικά τα ποσά δαπανήθηκαν για την κάλυψη των εξής αναγκών:

Καθαρισμός & συντήρηση φαραγγιού

Επισκευές στη διαδρομή του φαραγγιού

Μπλουζάκια (εθελοντών & αθλητών)

Υποστήριξη εθελοντών

Τσάντες

Σύστημα χρονομέτρησης και διεξαγωγής αγώνα

Διαφήμιση (social media)

Ηχητική κάλυψη

Μετάλλια

Συνολικά Έσοδα από Χορηγούς = 30.050€

Τη διαφορά μεταξύ των Συνολικών Εξόδων και Εσόδων από τους χορηγούς την κάλυψε η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

"Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία για την άψογη συνεργασία και την διασφάλιση της ασφάλειας όλων των συμμετεχόντων και εκατοντάδων επισκεπτών - συνοδών, καθώς επίσης και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το ΕΚΑΒ και το Creta Interclinic για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων.

Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο δρομικός αθλητισμός σημαίνει άσκηση και διασκέδαση για όλους.

Ελπίζουμε το 1ο Karteros Run να αποτέλεσε μία μοναδική εμπειρία για σένα. Ευχόμαστε του χρόνου είμαστε όλοι παρόντες και να τρέξουμε ξανά, όλοι μαζί.

Γιατί… Ο.Λ.Η. τρέχουμε!' αναφέρει ανακοίνωση του υφυπουργείου αθλητισμού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares