Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 17:51

Χωρίς ξεκούραση στην Πάτρα για το διπλό η ΑΕ Μυκόνου

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης 15 Μαρτίου και το παιχνίδι με το ΑΠΣ Πάτραι δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο ξεκούρασης στους παίκτες της Α.Ε. Μυκόνου.

Έτσι οι Βλάχος - Παχατουρίδης έκαναν κανονικά προπόνηση τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών.

Η τεχνική ηγεσία της ΑΕΜ μπορεί να υπολογίζει κανονικά πλέον και τον Νίκο Τράκα που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, ενώ έδειξε να έχει ξεπεράσει και το μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο στόχος της ομάδας είναι να επανέλθει στις νίκες την Τετάρτη (11.00 π.μ.) μετά την ισοπαλία με το Διαβολίτσι προχθές. Μπορεί να χάθηκαν δυο πολύτιμοι βαθμοί στο ματς αυτό όμως λόγω των υπολοίπων αποτελεσμάτων στον όμιλο η ΑΕΜ όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή αλλά δεν έχει και... συγκάτοικους πλέον. Αυτό σημαίνει ότι αν φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Πάτρα θα συνεχίσει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και να ατενίζει το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η αποστολή της ΑΕΜ θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Αχαϊκή πρωτεύουσα όπου θα διανυκτερεύσει το βράδυ και αύριο θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τετάρτης!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares