Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 23:28

Επέστρεψε, νίκησε και αφιέρωσε στη μνήμη του Κώστα Φελουτζή ο ΑΟ Πάγου

Με νίκη 0-1 κόντρα στον Ανδριακό, που ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα συνδυάστηκε η επιστροφή του ΑΟ Πάγου στην αγωνιστική δράση μετά την απρόσμενη και τραγική απώλεια του ποδοσφαιριστή του, Κώστα Φελουτζή.

Η ομάδα του Γιώργου Φωτεινιά, μέσα σε φορτισμένο κλίμα συγκίνησης πήρε τη σημαντική νίκη στο ουδέτερο γήπεδο της Τήνου σε αγώνα που έγινε για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας.

Φυσικά, η νίκη αφιερώθηκε από όλους στη μνήμη του Κώστα

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δυο ομάδες, ο Πάγος είχε ελαφρά υπεροχή, η οποία καρποφόρησε στο 78΄, με αυτογκολ του Βολίκα στο 77’.

pagos andriakos

Αξίζει να τονιστεί πως ο Ανδριακός προέβη σε μια συγκινητική και αξιέπαινη κίνηση, καθώς παρέδωσε στην αποστολή του Πάγου μια ανθοδέσμη, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του αδικοχαμένου αρχηγού της Συριανής ομάδας Κώστα Φελουτζή.

Η ανθοδέσμη βρίσκεται ήδη αυτή την ώρα στον Κώστα Φελουτζή, καθώς ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Μάρκος Δαλέζιος φρόντισε με την επιστροφή της ομάδας στην Σύρο να την πάει στην «τελευταία κατοικία» του Συριανού ποδοσφαιριστή.

Το Δ.Σ του Α.Ο Πάγου ευχαριστεί θερμά το σωματείο του Ανδριακού που δεν ξέχασε τον δικό μας Κώστα Φελουτζή.., αναφέρει η ομάδα σε ανακοίνωση της.

Διαιτητική τριάδα: Ρούσσος Γ., Καλόγερας, Βαρδακαστάνης

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Βολίκας, Ψαριάνος, Τηνιακός, Ν. Κρίτης, Β. Ζαννάκης, Μήλας, E. Ρούτσι (80’ Παπαδόπουλος), Ντ. Κουρέτα, Γ. Ζαννάκης (62’ Σκανδάλης), Κιουράι (90’ Α. Κουρέτα).

ΠΑΓΟΣ ΣΥΡΟΥ (Φωτεινιάς): Συριανός, Μακρυωνίτης, Αργυρός, Σπανός, Μιχαλόπουλος, Συριανός, Σκορδίλης, Ρούσσος, Περρής, Ευαγγελόπουλος, Χατζηδάκης.

Φραγκουδάκης, Μαραγκός, Πρίφτι, Παπαφίγγος, Βουτσίνος, Μπάιλας 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares