Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 12:49

Ετοιμάζει το γήπεδο και… την ομάδα του ο Πανσιφναϊκός!

gipedo-sifnou-xorto-1-2012

Οι εργασίες για την τοποθέτηση του γκαζόν στη Σίφνο ξεκίνησαν και πολλοί είναι αυτοί που εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του έργου.

Σχεδόν όλη η ομάδα με μπροστάρηδες τους αρχηγούς Καραβο και Φωτη αλλά και την γραμματέα και τον αντιπρόεδρο Ατσονιου και Ζιωγα, έχουν πέσει πάνω στο γήπεδο και τοποθετούν τον χλοοτάπητα.

gipedo-sifnou-xorto-2-2012

Τις επόμενες μέρες αναμένετε να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του. Επόμενο στάδιο για την ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου είναι τα αποδυτήρια.

gipedo-sifnou-xorto-3-2012

Έγκυρες πηγές πάντως, κάνουν λόγο για άμεση αγορά και τοποθέτηση τους, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενήσει από πολύ νωρίτερα του αναμενομένου, ποδοσφαιρικούς αγώνες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

gipedo-sifnou-xorto-4-2012

Η προετοιμασία συνεχίζεται με δυσκολίες λόγο την τοποθέτηση του γκαζόν στο γήπεδο. Η ομάδα του κύριου Δημητριάδη αναμένεται να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της, που θα γίνει στην Μήλο με αντίπαλο τον ΑΟ Πάρου, αν και ο προπονητής ανησυχεί γιατί χάνονται προπονήσεις.

 

 

 

Μεχρι τα μισά της επόμενης εβδομάδας θα έχει τελειώσει η τοποθέτηση και ο Πανσιφναϊκός κοιτάζει μήπως προλάβει να δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι καθώς σε λίγες μέρες ξεκιναει το πρωτάθλημα.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares