Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 12:35

Η Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε στη Σύρο τον Αμερικανό Πρέσβη και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αμερικανό Πρέσβη κ. George Tsounis και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα στην Ερμούπολη της Σύρου για τα εγκαίνια του Aegean Neorion Innovation Center, μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Ομίλου ONEX σε συνεργασία με την CISCO ως βασικό τεχνολογικό πάροχο, την Cosmote ως στρατηγικό συνεργάτη και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ως Ακαδημαϊκό Συνεργάτη.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση του Κέντρου για τον μετασχηματισμό του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου σε ένα πρότυπο, ασφαλές, πράσινο και έξυπνο νοσοκομείο, το οποίο μετατρέπει πλέον το Γ.Ν. Σύρου σε ένα από τα δύο νοσοκομεία της χώρας με προηγμένη τεχνολογία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο Γενικός Διευθυντής της Cisco για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα κ. Αντώνης Τσιμπούκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ONEX κ. Πάνος Ξενοκώστας, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Χρυσή Βιτσιλάκη.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Η ίδρυση του Aegean Neorion Innovation Center είναι ένα σπουδαίο γεγονός για τη Σύρο μας ώστε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων και να πάμε τεχνολογικά ένα βήμα μπροστά. Το αξίζουμε, η χώρα μας πάει μπροστά, η τεχνολογία προχωράει και οφείλουμε να προχωρήσουμε και να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της.»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares