Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 12:48

Εναρξη προπονησεων σχολης Ολυμπιακου Άνδρου

akadimies-olympiakou-androy-2012-1

Μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου και των προεγγραφών που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και έπειτα από συναντήσεις με φορείς του νησιού, Μέλη των Δ.Σ. των Αθλητικών Συλλόγων Ανδριακού και Υδρούσας.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκαν συνεχείς συναντήσεις με τους γονείς των μικρών αθλητών και κλείνοντας συνεργασία με τους προπονητές: 1. Ιάκωβο Μπενά – ο οποίος επί χρόνια βρίσκεται στον πάγκο της Ακαδημίας του Αστέρα και 2. Πανταζή Σταματέλο, η Διοίκηση της Σχολής ανακοινώνει το πρόγραμμα των προπονήσεων και για τα 4 γήπεδα που χρησιμοποιεί:

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2004 – 2007

Γήπεδο 5Χ5 Γαυρίου   - Ημέρες: Τρίτη & Πέμπτη   στις  4:30 μ.μ.

Γήπεδο Κορθίου   -   Ημέρες: Δευτέρα & Παρασκευή στις 5:00 μ.μ.

Γήπεδο Χώρας   - Ημέρες: Δευτέρα & Τετάρτη στις 4:30 μ.μ. καθώς και κάθε δεύτερη εβδομάδα την ημέρα Παρασκευή την ίδια ώρα.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1996 – 2003

Γήπεδο Μπατσίου: Ημέρες: Τρίτη & Πέμπτη στις 6:00 μ.μ καθώς και κάθε δεύτερη εβδομάδα και την ημέρα Παρασκευή την ίδια ώρα.

Γήπεδο Κορθίου: Ημέρες: Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή στις 6:00 μ.μ.

Γήπεδο Χώρας: Ως είναι το πρόγραμμα των ηλικιών 2004-2007

 

Τα μέλη της Διοίκησης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους της Διοικήσεως των Αθλητικών Συλλόγων Ανδριακού και Υδρούσας για την συμπαράσταση, την βοήθεια και την άψογη συνεργασία στο έργο της Ακαδημίας μας.

Για μια χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο, προπόνηση υψηλού επιπέδου – υπό την συνεχή καθοδήγηση του Ολυμπιακού – συμμετοχή σε φιλικούς αγώνες με τις υπόλοιπες Ακαδημίες του Ολυμπιακού – παρουσία των παιδιών και επισκέψεις στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη καθώς και στο Καραϊσκάκη, ώστε μαζί να γνωρίσουμε από κοντά την λειτουργία της ομάδος. Τέλος, συμμετοχή με το παιδικό τμήμα του Αστέρα στο πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι άνθρωποι της Διοίκησης και οι προπονητές σας καλωσορίζουν σε μία χρονιά γεμάτη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα, τον ρουχισμό της Ακαδημίας καθώς και οποιαδήποτε απορία σας για την λειτουργία της Σχολής μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη: κα. Ευαγγελία Παρλιάρου, στο τηλέφωνο 6980 – 166.666

                                                                      Εκ του Δ.Σ. της Σχολής.

 

 

                                                                                                                                        

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares