Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 17:40

Πολύ "σκληρή" η Α.Ε. Μυκόνου για να χάσει... και στη Νέα Σμύρνη

Για την Α.Ε. Μυκόνου η ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν απλά μια αξιοπρεπής εμφάνιση, αλλά ένα ματς που έδειξε για άλλη μια φορά ότι φέτος είναι πολύ σκληρή για να χάσει οπουδήποτε.

Παρά το γεγονός ότι έλειπαν δύο βασικά στελέχη (Ζγκουρι και Κέμπε λόγω καρτών) όλοι έπαιξαν με ψυχή και πάθος μένοντας για 7ο παιχνίδι αήττητοι! Ο Ντούνης είχε κατεβάσει ρολά, ο Αρκούδας ήταν πάλι ανίκητος, ο Ράγια έδωσε φοβερές μάχες στην αριστερή πλευρά της ομάδας αλλά και όλοι οι υπόλοιποι τα έδωσαν όλα! Η ΑΕΜ μάλιστα προηγήθηκε στο 16' όταν ο Αγγελης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των Καρδαμη και Γκότοβου και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση με κεφαλιά του Γκότοβου στο 34' με τον Ντούνη όμως να διώχνει σε κόρνερ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά. Έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 57' με τον Γκετσι να πλασάρει μόνος άουτ και στο 66' τον Τσιμπόκα να κάνει γυριστο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά τον Ντούνη για άλλη μια φορά να λέει όχι! Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 72' με εκτέλεση πέναλτι του Γροντή μετά από χέρι που έκανε ο Αγγελης.

Στο τελευταίο διάστημα ο Πανιώνιος ρίσκαρε βγήκε μπροστά χωρίς όμως να φτάσει σε θέση βολής. Αντιθέτως η ΑΕΜ απείλησε δύο φορές. Η πρώτη στο 75' με τον Παπαδόπουλο που σουταρε από πολύ καλό σημείο άουτ και στο 82' όταν ο Μουρίκι έκανε πολύ ωραίο σουτ με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από το δοκάρι του Αντωνόπουλου.

ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Πριονας (46' Γεωργούσης), Λίμα, Γκότοβος, Καρδαμης (89' Ρέντζης), Μπρέγκου, Στούπης, Γροντής, Γκετσι, Τσίπρας (72' Μουντριχας) Τσιμπόκας

ΑΕ ΜΥΚΌΝΟΥ: Ντούνης, Σπυρόπουλος, Ράγια, Μαντζανας, Αρκούδας, Τράκας, Παπαδόπουλος (86' Οικονομικος), Μουρίκι, Βαλαβανοπουλος (80' Αχειμαστος) Πινέιρο, Αγγελης (72' Στυλιανόπουλος)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares