Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 21:23

Το ευχαριστώ των διοργανωτών του Santa Run Syros 

Το Santa Run Syros  πραγματοποιήθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των διοργανωτών αναφέρει

Το Santa Run Syros ολοκληρώθηκε και σ αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που με τη συμμετοχή σας δείξατε πως υπάρχει αλληλεγγύη, υπάρχει εμπιστοσύνη, υπάρχει αγάπη, υπάρχουν αξίες , υπάρχει ελπίδα . Υπάρχουν όλα αυτά που μας ενώνουν σε καιρούς δύσκολους , σε ένα νησί που κάποιες φορές ξεχνάμε τη δική του ομορφιά, ξεχνάμε τη δική μας ομορφιά. Κάπου εκεί βρήκαμε το σκοπό της εκδήλωσης σ’ έναν άνθρωπο που έχει να μας διδάξει τις αξίες της ζωής ,όταν εμείς τις ξεχνάμε με τους ρυθμούς της καθημερινότητας . Γι’ αυτό το λόγο ευχαριστούμε τη Christina Halavazi και ελπίζουμε να βάλαμε ένα λιθαράκι ,στην προσπάθεια που κάνει.

Παρακάτω θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας βοήθησαν χωρίς καν να ζητήσουν ανταπόδοση , πράγμα και αυτό σπάνιο για του καιρούς μας . Τους Δρομείς Σύρου Isidoros Palamaris Ελπίδα Σαγκινέτου για την άψογη συνεργασία και στήριξη. Το Piccolo House του Νίκου Κουμαριανού, την εταιρεία Kondizas sound για την άρτια ηχητική κάλυψη, τον Γιώργο Ρούσσο που παρουσίασε την εκδήλωση αλλά και το κατάστημα Motopolis MOTOPOLIS και την εταιρεία Voge που έστειλε τη μοτοσυκλέτα ασφαλείας. To Γιώργο Ρούσσο Prisma AudioVisual Projects για την κινηματογράφηση και το μοντάζ

Τον πλοίαρχο του Blue Star Paros K’ Γερακίτη Νικόλαο για τον χαιρετισμό του πλοίου κατά την αναχώρηση του από το λιμάνι της Σύρου , το Λιμεναρχείο Σύρου και ιδιαίτερα τον Λιμενάρχη Κ’ Βαμβακούση Γιάννη,για την άψογη συνεργασία. Το Αστυνομικό τμήμα Ερμουπόλεως, για την ασφαλή διέλευση των δρομέων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Το Δήμο Σύρου Ερμούπολης για την παραχώρηση της πλατείας Μιαούλη, το αυτοτελές τμήμα Πολιτισμού και την Αντιδήμαρχο Αλίκη Λεονταρίτη. Το “όραμα Ελπίδας” Αγγελική Πρίντεζη-Β- για τη συνεργασία και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Το ζαχαροπλαστείο Αθυμαρίτη , τα διαμερίσματα “Le petit chataux” by asmarthi, Maria Asvou το sawdust creations του Γιώργου Πατσέα, τα Πλαστικά Σύρου Sargologou Elpida και τις εταιρείες Decobox και island Packaging. Τα τοπικά ΜΜΕ και τον Μπάμπη Κουλούρα που κάλυψαν την εκδήλωση αλλά και την προβολή της . Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δανάη Μαμίση και Σπύρος Μπούτσικος για την προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης .

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία,ευτυχία ,αγάπη , αλληλεγγύη,ελπίδα. Ας είναι το 2023 η Χρονιά με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares