Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 00:36

Διπλό πρωτιάς για τον Άγιαξ στην Τήνο

Μεγάλο διπλό πέτυχε στην Τήνο με 1-3 κόντρα στον ΠΑΣ ο Αίαντας Σύρου στο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας και πλέον έβαλε γερές βάσεις για την κατάκτηση της πρωτιάς του 1ου ομίλου.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, ήταν αποτελεσματική και καθάρισε από νωρίς το ντέρμπι, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Τήνου «πλήρωσε» τις στιγμές αδράνειας και τα γρήγορα γκολ που δέχτηκε και παρόλο που δημιούργησε ευκαιρίες λύγισε απέναντι στον Αίαντα Σύρου που είχε την ποιότητα να πάρει το πολύτιμο αυτό τρίποντο. 

Ο Αίαντας άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Το 2-0 έγινε 4 λεπτά αργότερα με το Νίκο Ξαγοράρη. Η ομάδα της Τήνου μείωσε στο 43΄με τον Ζαλώνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ  σκόραρε ξανά με το Ραμπαβίλα στο 55΄ για το τελικό 3-1. Σε γενικές γραμμές ο Άγιαξ ήταν καλύτερος από τον ΠΑΣ Τήνου, παίρνοντας δίκαια τη νίκη.

Πλέον η ομάδα της Σύρου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς, με τον ΠΑΣ Τήνου να ακολουθεί στην δεύτερη με 13 και παιχνίδι λιγότερο.

Διαιτητική τριάδα: Καλόγερας, Ρούσσος, Μαραγκός

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Απέργης, Γιαννόπουλος, Κελαδίτης, Αρμακόλας (87' Παγανέλης), Μουζάι, Αγγελής, Φώσκολος (78' Περπινιάς), Πλυτάς, Καρδαμίτσης (46' Μυλωνάς), Ζαλώνης, Γεωργιάδης

Αναπληρωματικοί: Βιδάλης, Μούκα, Βελαλόπουλος

Άγιαξ Σύρου (Πελέκης) : Ρουμελιώτης, Μπαλόπιτας, Ρούσσος, Καραμολέγκος, Συριανός, Ταμάμης, Σαγκινέτος, Ξαγοράρης (89' Αρώνης), Μακρυωνίτης (82' Καπέλλας), Ραμπαβίλας, Μουλίδης (46' Σαμανίδης)

Αναπληρωματικοί: Μιχάλοβιτς, Σελαμάι, Γκοτζάι, Νικητίδης, Στεφάνου

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares