Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 13:54

Πανναξιακός: Η στήριξη μας στον Καμπανέλλειο δρόμο δε σημαίνει ότι ο Δήμος Νάξου δεν είναι αναξιόπιστος

Όπως αναφερθήκαμε και με χθεσινή ανάρτηση μας η πολυπληθής παρουσία του Πανναξιακού Α.Ο. στον 2ο Καμπανέλλειο Δρόμο, βοήθησε να διασωθεί η διεξαγωγή του αγώνα.

Μετά τις αρχικές ευχαριστίες, σήμερα ο σύλλογος της Νάξου, με νέα ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει τη θέση του, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά την αντίθεση του στην αντιμετώπιση και την απαξίωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχετικά με τις διοργανώσεις και τα αθλητικά έργα στο νησί.

Ο Πανναξιακός, διαχωρίζει τη θέση του από τα πεπραγμένα του δήμου, τονίζοντας ότι έχει αδυναμία περάτωσης οποιασδήποτε διοργάνωσης, ενώ θέτει για ακόμα μία φορά το θέμα της κατασκευής του βοηθητικού γηπέδου, για το οποίο υπάρχουν πολλές υποσχέσεις οι οποίες μάλιστα έχουν ειπωθεί δημόσια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

Η αδυναμία περάτωσης οποιασδήποτε αθλητικής ή μη διοργάνωσης από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποτελεί κοινό μυστικό.

Όπως επίσης η συνεχής υποσχεσιολογία για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί που μένει στα λόγια.

Τρανό παράδειγμα το πάγιο αίτημα δεκαετιών για την κατασκευή ενός βοηθητικού γηπέδου πίσω από το ΔΑΚ το οποίο μέχρι σήμερα αποτελεί αντικείμενο υποσχέσεων στις πίτες του συλλόγου και σε κάθε εκδήλωση.

Η "διάσωση" του 2ου Καμπανέλλειου δρόμου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κίνηση σύμπλευσης του σωματείου με την δημοτική αρχή αλλά πρωτοβουλία με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους συντοπίτες μας.

Ο Πανναξιακός Α.Ο. θα συνεχίσει να στηρίζει και να προάγει κάθε αθλητική δραστηριότητα και ευχόμαστε ολόψυχα οι κινήσεις μας να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα προς την εκάστοτε δημοτική αρχή ώστε ο ναξιακός αθλητισμός να προοδεύει και να γιγαντώνεται συνεχώς.

«Ευγενική» ανακοίνωση του Πανναξιακού για τον ''αποτυχημένο'' 2ο Καμπανέλλειο Δρόμο

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares