Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 16:28

«Ευγενική» ανακοίνωση του Πανναξιακού για τον ''αποτυχημένο'' 2ο Καμπανέλλειο Δρόμο

«Σανίδα σωτηρίας» αποτέλεσε η συμμετοχή της αποστολής του Πανναξιακού Α.Ο. στον 2ο Καμπανέλλειο δρόμο που έγινε το Σάββατο 26/11/2022 στη Νάξο. 

Συγκεκριμένα, ο αγώνας δεν είχε επιτυχία, καθώς δεν συμμετείχαν στην διοργάνωση του γνώστες του είδους των αγώνων που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στο νησί.

Επίσης, ο αγώνας δεν συγκέντρωσε τις αναμενόμενες συμμετοχές λόγω του πρόχειρου σχεδιασμού και της κακής προβολής από τον Δήμο Νάξου, που δεν έδωσε τη δέουσα σημασία σε μία τόσο σπουδαία όσο αφορά την ιδέα διοργάνωση.

Και κάπου εκεί ήρθε σαν ''απο μηχανής θεός'' ο σύλλογος της Νάξου να «σώσει» κάπως την κατάσταση με τη συμμετοχή αρκετών από τους αθλητές του που ''ανέστησαν'' έναν αγώνα που ουσιαστικά και μετά από αυτό θεωρείται αποτυχημένος.

Ενδεικτικό της ανοργανωσιάς και της προχειρότητας που αντιμετωπίστηκε μία τόσο σοβαρή διοργάνωση αποτελεί το γεγονός ότι ποτέ δεν λάβαμε κάποιο email για την προκήρυξη ή την προαναγγελία του αγώνα, ενώ μέρες μετά τη διεξαγωγή του δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα.

Βέβαια τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ο δήμος και στο παρελθόν έχει δείξει κακά δείγματα γραφής, όντας ουραγός στις αθλητικές διοργανώσεις, που κάποιες απο αυτές γίνονται αποκλειστικά και μόνο από το μεράκι και τις ώρες που αφιερώνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι και σύλλογοι (βλ. Portarathlon, 3on3 και Μηλώσια) 

Πάντως, με αρκετή δόση ευγένειας ο Πανναξιακός με την ακόλουθη ανακοίνωση χαρακτηρίζει τους αγώνες επιτυχημένους, παρά το γεγονός ότι στην αφετηρία υπήρχαν αθλητές κατά κύριο λόγο από τα τμήματα του.

Αναλυτικά:

Το τμήμα στίβου του Πανναξιακού Α.Ο. ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του Καμπανελλείου δρόμου που έγινε το Σάββατο 26/11/2022 στη Νάξο. Η βοήθεια - χορηγία αφορά τη φιλοξενία (διαμονή, γεύματα, εισιτήρια) των αθλητών που προσκάλεσε ο Πανναξιακός Α.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου.
Οι χορηγοί είναι οι κάτωθι:
1. Βασαλάκης Δημήτριος
2. Αφοι Τσακωνιάτη
3. Πομώνης Ιωάννης
4. Μαρκαντώνη Ασημίνα
5. Κερράς Cruises
6. Κήπου ανάπλαση
7. Μαργαρίτης Νεκτάριος
8. Βερύκοκκος Ελευθέριος
9. Γρηγόρης Καφέ
10. Κάρλοβιτς Σίμος
11. Ησαϊας Άγγελος
12. Κατάστημα Γερμανός , (Δεσποτίδης Γ.)
13. Φροντιστήριο Δ. Μαρούλης
14. Λιακοπούλου Λήδα
15. Καπαρέλης Κωνσταντίνος
Την διαμονή ανέλαβαν το POLIS HOTEL και ο όμιλος επιχειρήσεων ΆΜΠΕΛΟΣ .
Την διατροφή ανέλαβαν το Κίτρον καφέ, οι ταβέρνες Γοργόνα, Λαδόχαρτο και Yasouvlaki.
Τα εισιτήρια των πλοίων το ZAS TRAVEL .
Ευχαριστούμε επίσης τις εταιρίες Πιτταρας, Κουφόπουλος, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και Κυκλάδι για την χορηγία τυροκομικών προϊόντων.
Τέτοιες χειρονομίες – χορηγίες βοηθούν στην ανάπτυξη του Ναξιώτικου Κλασσικού Αθλητισμου.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Ο Έφορος Στίβου
Πολυχρονάκος Ιωάννης Στεφάνου Νικόλαος Τομπάς Πλάτων

 

Πανναξιακός: Η στήριξη μας στον Καμπανέλλειο δρόμο δε σημαίνει ότι ο Δήμος Νάξου δεν είναι αναξιόπιστος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares