Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 14:43

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες για νέο συμβόλαιο έως το 2024

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς «κλειδώνει» την παραμονή του Χάμες Ροντρίγκες για ακόμη έναν χρόνο, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να ανανεώνει τουλάχιστον μέχρι το 2024.

Οι ερυθρόλευκοι «δένουν» τον 31χρονο μεσοεπιθετικό που κάνει τη διαφορά στο λιμάνι και ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν χτίζεται πάνω σε εκείνον.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, οι μαγικές εμφανίσεις του Χάμες στην Ελλάδα με τους ερυθρόλευκους και η «αναγέννηση» του υπό τις οδηγίες του Μίτσελ έχουν ενθουσιάσει τους Κολομβιανούς, με τα ΜΜΕ να τονίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο Χάμες και ο Ολυμπιακός λοιπόν φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, σκορπώντας όπως είναι λογικό, ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ο παίκτης-κλειδί στην αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες και αυτός που κάνει τη διαφορά, όντας ο ηγέτης της ομάδας, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να επιθυμούν διακαώς την παραμονή του.

Κάτι που φυσικά θέλει και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έχει ξαναβρεί τον καλό εαυτό του και πάλι και διαπρέπει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κολομβιανός σούπερ σταρ αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους τον περασμένο Σεπτέμβριο υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο και μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 8 αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 608 λεπτά.

Επίσης έχει επιστρέψει στην εθνική Κολομβίας, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με την Παραγουάη, όπου και επικράτησε με 2-0, με τον Χάμες να είναι εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares