Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 18:40

Πανσιφναϊκός / ΑΟ Σερίφου: Μας διώχνουν από τα σπίτια μας; Προσφυγή κατά Νηρέα και ΑΕ Πάρου

Toν Ιούλιο του 2012, το sportcyclades.gr με χαρά καλωσόριζε στην οικογένεια των Κυκλάδων τον Πανσιφναϊκό και λίγες ημέρες αργότερα τον ΑΟ Σερίφου. 

Λίγο νωρίτερα, τον ίδιο μήνα παρουσιάσαμε την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα με εθελοντική εργασία στη Σέριφο και το ''σπιτάκι της ομάδας ήταν έτοιμο.

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2012, ο ιδρυτής του sportcyclades.gr, Δημήτρης Ντόλκας, που στήριξε πολύ τότε την ένταξη των ομάδων στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο με ιδιαίτερη χαρά έγραφε για τους εθελοντές που επίσης έφτιαχναν το γήπεδο στη Σίφνο

Και όλα τα παραπάνω με έξοδα της τοπικής κοινωνίας και δωρητών.

Που να φανταστεί κανείς τότε ότι, 10 χρόνια αργότερα, το 2022 θα τους «πετούσαν έξω» από τα σπίτια τους... τα γήπεδα που με τόσο κόπο και μεράκι έφτιαχναν.

Που να φανταζόταν ότι, θα υπήρχε ένα μητρώο και δύο ομάδες που θα προχωρούσαν σε καταγγελία καταδικάζοντας τες σε προσωρινό αφανισμό.

Και λέμε προσωρινό γιατί ο Πανσιφναϊκός και ο ΑΟ Σερίφου είναι πολύ κοντά στο ολοκληρώσουν τους φακέλους τους και να ενταχθούν στο μητρώο για να τους «δώσουν πίσω» τα γήπεδα τους... 

(σ.σ. Απίστευτα πράγματα!)

Κοινή διαδρομή, κοινές δυσκολίες και κοινά προβλήματα λοιπόν για τον ΑΟ Σερίφου και τον Πανσιφναϊκό, που αποφάσισαν να προχωρήσουν συνταγμένα προς την εξεύρεση λύσης.

Με μία κοινή ανακοίνωση γεμάτη συναίσθημα και αλήθειες οι δύο ομάδες ενημερώνουν για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Για την αδικία που υφίστανται, ενώ στο τέλος της επιστολής παίρνουν το «μπαλάκι της καταγγελίας» των Νηρέα και ΑΕ Πάρου και το επιστρέφουν καταγγέλλοντας στην ΕΠΣ Κυκλάδων παράβαση του άρθρου 7 του ΚΑΠ.

Πλέον, ''οι ασκοί του Αιόλου'' άνοιξαν, καθώς όποιος παραβεί το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να του επιβληθεί ποινή -10 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 3.000€.

Διαβάστε το έγγραφο:

ANAKOINOSI SIFNOS SERIFOS 1 

ANAKOINOSI SIFNOS SERIFOS 1 1

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares