Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 14:20

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτες όσους συνεισέφεραν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων Κ14 και Κ16 στη Νάξο εξέδωσε ο ΠΑΣ Νάξου.

Αναλυτικά ο σύλλογος της Νάξου, αναφέρει:  

Με αφορμή τη φιλοξενία στο νησί μας των προπονήσεων προεπιλογής τμημάτων Κ14 και Κ16 των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου ευχαριστεί όσους συνέδραμαν χορηγώντας φιλοξενία, σίτιση και μετακίνηση στους αθλητές.

Προς όφελος των παιδιών όλων των Κυκλάδων ζητήσαμε στήριξη και την προσέφεραν με χαρά οι εξής και τους ευχαριστούμε:

Τους Γιαννη και Ντιανα Μουτσομπέγα και το ολοκαίνουριο, πανέμορφο ξενοδοχείο τους ''Alenor City'' (ευχόμαστε καλές δουλειές).

Τον πρόεδρο του Πανναξιακού Γιάννη Πολυχρονάκο και το ξενοδοχείο ''Polis'' που είναι πάντα κοντά σε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε, στηρίζοντας τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Το εστιατόριο ''Μπουλαμάτσης'' της οικογένειας Πολυκρέτη που για ακόμα μία φορά προσέφεραν τα πεντανόστιμα φαγητά τους για τα παιδιά.

Το εστιατόριο ''Μάρω'' και το προσωπικό του, που εκτός της πελατείας του, διαχρονικά προσφέρει την καταπληκτική του κουζίνα και σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Το ζαχαροπλαστείο cattering ''Ραντεβού'' και τους αδελφούς Παπαδόπουλους που προσέφεραν σνακ για τους αθλητές.

Και, τον Αντώνη Ελευθερίου που για ακόμη μία φορά φρόντισε για την ακριβής και ασφαλή μετακίνηση των αποστολών με το λεωφορείο του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Κυκλάδων και τον πρόεδρο κ Ειρηναίο Φρέρη για την εμπιστοσύνη να διοργανώσουμε αυτές τις προπονήσεις, καθώς και τον ενωσιακό προπονητή, Βαγγέλη Γατσέλο για την υψηλού επιπέδου προπόνηση στα παιδιά των Κυκλάδων.

Τέλος, χαρήκαμε που είχαμε μαζί μας στις προπονήσεις τους Γιάννη Μήλα και Νίκο Λουκή που διαχρονικά προσφέρουν της υπηρεσίες τους στα αναπτυξιακά τμήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΑΣ Νάξου 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares