Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 00:02

Συνέχεια στις νίκες για τον ΠΑΣ Νάξου (pics-vid)

Με πειστική εμφάνιση ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε με 4-0 κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Νάξου, η ομάδα του Πέτρου Μαράκη ήταν καλύτερη στο γήπεδο και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΜΣ Φιλωτίου προσπάθησε και ίσως το σκορ τον αδικεί, καθώς ειδικά στο πρώτο μέρος έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά βρήκε απέναντι του τον πολύ καλό χθες γκολκίπερ του ΠΑΣ, Κουφόπουλο.

DCIM\100MEDIA\DJI_0125.JPG

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ζούλης άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης στο 10' έφτασε κοντά στο 2-0 χάνοντας μοναδικό τετ α τετ.
Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Τελικά, ο ΠΑΣ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 2-0, καθώς ο Πετρόπουλος στο 44' με σουτ νίκησε τον Ψαρρά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου και να καταλήγει στα δίχτυα του νεαρού τερματοφύλακα.

Στο 51' ο ΠΑΣ Νάξου έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη όταν ο Παντελαίος πάσαρε στον Χωριανόπουλο και εκείνος με όμορφο σουτ - λομπα έκανε το 3-0.

Στο 71' ο Ρετζέπι που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή στο παιχνίδι, μπήκε στην περιοχή και με όμορφο σουτ ψηλά στη γωνία του Ψαρρά έκανε το τελικό 4-0.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη νίκη του ΠΑΣ Νάξου, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε νικήσει τον ΑΣ Ίου, αλλά λόγω της γνωστής αποβολής του σωματείου της Ίου οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει είναι τρεις (3).

MALOLLARI FAN AKEN DEGAITAS

Διαιτητής: Μαλολλάρι | Βοηθοί: Φαν Αακεν, Δεγαΐτας

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Κουφοπουλος, Πετρόπουλος, Φιλιβιο (61' Μυτιληναίος), Πιταρας (70΄Φάρκωνας), Κάσα, Ζαφείρης, Μαθιάσος (61' Ρετζέπι), Ζούλης, Λέκκας, Χωριανόπουλος, Παντελαίος.

OMADA ME FILOTI

ΑΜΣ Φιλωτίου (Σπαής): Ψαρράς, Βασιλάκης, Μουστάκης Ν., Προμπονάς (37' Κρητικός), Γρατσίας, Χότζα, Λεγάκης, Χωριανόπουλος (82΄Πολυκρέτης), Καρελέμογλου, Πράσινος Γ. (70' Μουστάκης Δ.), Πράσινος Ν. (46' Μεμάι)

OMADA ME PAS NAXOU

Φωτογραφίες:

 

 

Πλάνα από drone

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares