Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 20:09

Νίκος Ζιάβρας: Μαγκιά είναι να κερδίζεις στο γήπεδο όχι να καταγγέλλεις

Σαφής και απόλυτος στο να παίζονται οι αγώνες εντός γηπέδου και όχι να υπάρχουν αποβολές λόγω του μητρώου παρουσιάστηκε με ανάρτηση του στο facebook ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου, Νίκος Ζιάβρας.

Δείτε τι έγραψε:

Με λύπη παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

5 σωματεία του νομού μας οδηγούνται στην αφάνεια εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Με μια πρώτη ανάγνωση, όλοι λένε « Ας ήταν νόμιμοι, εμείς τι φταίμε;». Εδώ και δύο χρόνια ασχολήθηκα με το μητρώο και την ένταξη του σωματείου μου σε αυτό και ομολογω ότι ήταν μια ψυχοφθόρα και επίπονη διαδικασία.

Πάντα κάτι ελειπε και πάντα μέναμε πίσω. Πρωτοδικείο, δικηγόροι, τροποποιήσεις καταστατικών, καθυστέρηση για την δήλωση προπονητή, γιατί υπάρχει πόλεμος για τα διπλώματα.

Όλα αυτά με το εμπόδιο ότι έκλεινε η πλατφόρμα και περίμενες μήνες να ανοίξει ξανα και να περάσεις τα καινουργια στοιχεία.

Μετά από πολλές προσπάθειες και την βοήθεια κάποιων ανθρώπων, όπως του γραμματέα μας, Νικου Δεληγιάννη, τα καταφερα.

Πρώτη αντίδραση θα ήταν ότι εγώ κουράστηκα και το έκανα, ας το κανατε και εσείς. Δεν είναι ετσι όμως. Πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση αυτών των ανθρώπων, την δυσκολία των νησιών τους και τη δυσλειτουργία των κρατικών φορέων.

Όταν διεκδικείς κάτι, πρέπει να το πάρεις μέσα στο γήπεδο από ΟΛΟΥΣ. Αυτό είναι μαγκιά κυριοι…Δεν είναι μαγκιά να πρωτοστατείς να διωχτούν ομάδες, ούτε να κόψεις την αθλητική δραστηριότητα σε νησιά που λόγω της ιδιομορφίας τους αυτή είναι η μοναδική διέξοδος της νεολαίας τους.

Στο πρωτάθλημά μας μέχρι στιγμής είχε διαμορφωθεί μια συγκεκριμένη βαθμολογία και μια συγκεκριμένη κατάσταση. Σήμερα μας λενε πως δεν μετράνε αυτά και στην ουσία ξεκιναμε απτην αρχή.

Αυτό κυριοι, συνιστά αλλοίωση . Αφήστε τις ομάδες να παίξουν κανονικά και νικήστε τις μέσα στο γήπεδο. Μην ξανακούσω για νομιμότητα γιατί όλα αυτά τα χρονια μπορώ να παραθέσω άπειρα παραδείγματα, που ο νόμος έγινε ‘’λαστιχο’’.

Στηρίζουμε τα σωματεία αυτά και περιμένουμε να βρεθεί μια λύση γιατί τα πρωταθλήματα δεν μπορούν να συνεχιστούν με ομάδες να βρίσκονται στον αέρα και να μπαινοβγαίνουν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares