Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 13:56

Παραράς: Δεν θέλουμε ελεημοσύνη, επιστροφή στην κανονικότητα θέλουμε

Ένας κλασικός ''εραστής'' του ποδοσφαίρου ο πρόεδρος του Αστέρα Τραγαία με επιστολή του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αρχή του τέλους που ξεκίνησε στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Το σωματείο του, ο Αστέρας Τραγαίας με 43 χρόνια παρουσίας στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων βρίσκεται πλέον ευθέως αντιμέτωπος με το φάσμα της διάλυσης μετά και την καταγγελία του Νηρέα που ουσιαστικά βάζει φρένο στις όποιες προσπάθειες της ΕΠΣ Κυκλάδων για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Ο Αστέρας Τραγαίας ουσιαστικά είναι ένα από τα θύματα της ''υπερβολής'' του μητρώου που εξισώνει τις δυνατότητες όλων των σωματείων της χώρας χωρίς να τα κατατάσσει σε κατηγορίες και σε ποια πράγματα μπορούν να ανταπεξέλθουν σύμφωνα με την κοινή λογική.

''Είμαστε καθ΄ όλα νόμιμοι από την πρώτη στιγμή, αλλά κολλήσαμε στη σύμβαση με τον προπονητή, καθώς είμαστε ένα φτωχό σωματείο που παλεύουμε να επιβιώσουμε'', λέει ο κ. Παραράς σταχυολογώντας τα όσα αναφέρει στην επιστολή, που τονίζει επίσης ότι το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο πεθαίνει.

Δείτε την πολύ όμορφη και δυνατή συναισθηματικά επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΣ Κυκλάδων προκειμένου να διαβαστεί στο έκτακτο συμβούλιο:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΟ.ΑΣΤ.ΤΡΑΓΑΙΑΣ page 0001ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΟ.ΑΣΤ.ΤΡΑΓΑΙΑΣ page 0002

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares