Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 11:07

Μικτές Ομάδες: Το ευχαριστώ της ΕΠΣΚ για τις προπονήσεις στη Νάξο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους όσους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις των Μικτών Ομάδων Κ14 και Κ16 στη Νάξο εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

 Αναλυτικά:

Η φετινή προετοιμασία των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ξεκίνησε φέτος από το φιλόξενο νησί της Νάξου και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το Δ.Σ. της Ένωσης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους που βοήθησαν στις ανωτέρω προπονήσεις.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κατσαρά και τον προιστάμενο κ. Αναστάσιο Βάβουλα, για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Νάξου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής κ. Φλώριο Κρητικό για την άψογη οργάνωση των δύο προπονήσεων και τον κ. Γιάννη Μήλα για την πολυήμερη ταλαιπωρία του για να παραστεί στις προπονήσεις των Μικτών μας Ομάδων.

Ιδιαίτερα επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του ΑΟ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ κ. Γιάννη Πολυχρονάκο για την φιλοξενία των Μικτών Ομάδων στο ξενοδοχείο του και τον κ. Πέτρο Μαράκη για την χορήγηση αθλητικού υλικού και την άψογη συνεργασία με το Τεχνικό Επιτελείο της Ένωσης.

¨Όπως έχει προγραμματιστεί από την Γενική Συνέλευση, οι προπονήσεις προεπιλογής θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα στη Σύρο.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares