Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 23:33

Ματσάρα στη Λεωφόρο: Ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία με πέναλτι στο 103' κόντα στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μπροστά στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα αλλά με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις παρέμεινε αήττητος (1-1) στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague.

Το τριφύλλι μετρούσε 10 σερί επιτυχίες, στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές έπαιξαν μυαλωμένα, προηγήθηκαν με τον Μπιέλ στο 84’ αλλά με εύστοχο πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός διατήρησε το αήττητό του στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς ενώ η ομάδα του Μίτσελ έφτασε τους 21 με την απόσταση των δέκα βαθμών των δύο ομάδων να διατηρείται.

Οι Πειραιώτες βγήκαν επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή με τον Μασούρα να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά ο διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε φάουλ στον Μάγκνουσον. Στο 4’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή τους στιγμή αλλά ο Παπασταθόπουλος έκοψε προσπάθεια του Βέρμπιτς.

Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά στο 12ο λεπτό. Ο Άβιλα έκανε την κούρσα από δεξιά, γύρισε την μπάλα με τον Μπιέλ να σουτάρει αλλά ο Σάντσεζ ήταν εκεί. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή με τον Ολυμπιακό να βρίσκει πολλούς χώρους, ιδιαίτερα από αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Μίτσελ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 24ο λεπτό. Ο Μπακαμπού έστρωσε στον Χάμες με τον Μπρινιόλι να αποκρούει το σουτ του Κολομβιανού. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός σημείωσε γκολ αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 32ο λεπτό ο Μασούρας έκανε το σουτ αλλά ο Μπρινιόλι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Παλάσιος στο 35’ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πασχαλάκης έβαλε το χέρι και η μπάλα έφυγε χωρίς να τη βρει ο Σπόραρ που βρισκόταν εντός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμη καλή στιγμή με τον Μασούρα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 49ο λεπτό ο Μπρινιόλι έδιωξε το συρτό σουτ του Μπιέλ. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του 50ου λεπτού ο Παλάσιος αποχώρησε δακρυσμένος από το γήπεδο έχοντας μυϊκό πρόβλημα με τον Κουρμπέλη να παίρνει τη θέση του.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Μασούρα (60’) και τον Χάμες (62’) με τον Μπρινιόλι να διώχνει και τις δύο φορές σε κόρνερ.

Ο Σπόραρ σκόραρε στο 76’ αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε αφού ο Σλοβένος επιθετικός ήταν οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σλοβένος επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη αλλά ο Παπασταθόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα σε σουτ του Πέρεθ. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 84’ με σουτ του Μπιέλ μέσα από την περιοχή.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής Κέλετ υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Άβιλα στον Ιωαννίδη. Ο Σπόραρ νίκησε τον Πασχαλάκη δίνοντας τον βαθμό στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσεζ (46′ Κώτσιρας), Τσέριν, Πέρεθ, Μπερνάρντ, Βέρμπιτς (78′ Βαγιαννίδης), Σπόραρ, Παλάσιος (53′ Κουρμπέλης)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπέομ Χουάνγκ, Χάμες (87′ Φορτούνης), Μπιέλ (90+3′ Μπόουλερ, Μπακαμπού (75΄Ελ Αραμπί), Μασούρας (75′ Βρουσάι)

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares