Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 07:46

Νίκος Φρέρης: «Έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο - Να σταματήσει η διχόνοια, όλοι μαζί μπορούμε»

Ο Νίκος Φρέρης παρέμεινε για μια ακόμη χρονιά στην προεδρία του Α.Ο Πάγου. Μετά τις εκλογές που έγιναν πριν από λίγες εβδομάδες, συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ, με τον Συριανό επιχειρηματία να παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο Λόγος των Κυκλάδων» ο Νίκος Φρέρης (Κριθάρης) δήλωσε:

Θα θέλαμε να μας μιλήσετε για την φετινή ομάδα του Α.Ο Πάγου που σας βρήκε ξανά στην προεδρία μετά τις εκλογές
«Ναι, μετά τις εκλογές και το νέο Δ.Σ, αποφασίστηκε να γίνει ένα νέο πρότζεκτ , στο οποίο η ομάδα θα αποτελείται αμιγώς από Συριανούς ποδοσφαιριστές, κυρίως νεαρούς που θα προέρχονται από τις ακαδημίες. Όπως βλέπετε έχουμε πολλούς νεαρούς αθλητές και παράλληλα έγιναν και κάποιες σημαντικές προσθήκες από έμπειρους παίκτες όπως αυτή του Γιάννη Αργυρού. Έχουμε νομίζω ένα αξιόλογο σύνολο που δουλεύει σαν μια «οικογένεια». Αυτό θα φανεί και στο γήπεδο. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σας για το νέο Δ.Σ, αυτό που έχω να πω είναι πως τα περισσότερα μέλη είναι τα ίδια, συν την προσθήκη του Αντιπροέδρου Δημήτρη Αρβανίτη, που θα προσφέρει με την εμπειρία που έχει όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό. Μην ξεχνάμε ότι ήταν και πρόεδρος του Α.Ο Φοίνικα. Για μένα, αυτό που έχω να πω, είναι πως η ομάδα είναι δεύτερη μου οικογένεια. Το δεύτερο σπίτι μου μπορώ να πω και δύσκολα θα την άφηνα όταν αυτή πέρασε δύσκολα»

Αγωνιστικά φέτος προχωρήσατε σε μοντέλο δυο προπονητών. Για μιλήστε μας για την επιλογή Χρήστου Ζαχαρίου-Γιώργου Φωτεινιά

«Η επιλογή αυτού του διδύμου έγινε με πάρα πολύ προσοχή. Θέλαμε να ενώσουμε τον παλιό και έμπειρο Χρήστο Ζαχαρίου με κάτι καινούριο όπως η περίπτωση του Γιώργο Φωτεινιά, που νομίζω πως μελλοντικά έχει να δώσει πολλά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Από τα πρώτα δείγματα, βλέπουμε ότι συμβαδίζει άριστα αυτό το δίδυμο για την ομάδα μας. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και αυτό που μένει είναι να δούμε την δουλειά τους μέσα στο γήπεδο και να έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία».

Για την συνεργασία με την ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ θα μας πείτε αν έχει βοηθήσει την ανδρική ομάδα;

« Βεβαίως και έχει βοηθήσει η συνεργασία αυτή, γιατί δίνεται η δυνατότητα στον Α.Ο Πάγου να έχει πολλά μικρά παιδιά στο ρόστερ του. Επίσης και στα παιδιά του Νέου Α.Ο.Σ, ο Πάγος δίνει την ευκαιρία όταν ολοκληρώσουν τα παιδιά τα μικρά πρωταθλήματα και ενηλικιωθούν, να έχουν μια ανδρική ομάδα να αγωνίζονται. Άρα η συνεργασία αυτή είναι πολύ καλή και για τους δυο και μακάρι να συνεχιστεί».

Το πανηγύρι του Πάγου επέστρεψε μετά τον covid. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ομάδα;

«Ναι είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί ο σύλλογος μέσα από το πανηγύρι έχει μια μεγάλη οικονομική ενίσχυση. Εκτός από αυτό, ο σύλλογος θέλει να περάσει το νόημα ότι εκτός από τον αθλητισμό, μέσα από το πανηγύρι υπάρχει η δυνατότητα να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να διασκεδάσει, ξεχνώντας λίγο τα προβλήματα του.
Τέλος, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι καλό θα είναι όλες οι διοικήσεις να κοιτάξουν λίγο τα μικρά παιδιά των ακαδημιών, καθώς τα παιδιά αυτά μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνουν την ευγενή άμιλλα. Μαθαίνουν να κάνουν παρέες, φίλους. Καλό είναι να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στα νεαρά παιδιά, γιατί μέσα από αυτά μπορεί να βγουν αθλητές που θα στελεχώσουν το «αύριο» του Συριανού ποδοσφαίρου και γιατί όχι να αγωνιστούν και σε Εθνικές κατηγορίες. Καλό είναι να σταματήσει αυτή η διχόνοια που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο Συριανό ποδόσφαιρο και να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, με στόχο να έχουμε μια ομάδα τουλάχιστον σε Εθνική κατηγορία. Όλοι μαζί μπορούμε»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares