Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 00:22

Νίκησε την ΑΕ Μυκόνου και έκανε το δύο στα δύο ο ΠΑΣ Τήνου

Ο ΠΑΣ Τήνου ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο του Κόρφου νίκησε με 3-0 την Β' ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα οδηγώντας την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου.

Οι παίκτες του Γιώργου Μάλλιου εκμεταλλεύτηκαν τον ισχυρό άνεμο που ήταν υπέρ τους στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πετύχουν γρήγορα και τα τρία γκολ «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Μόλις στο 2' ο Γεωργιάδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0 και έδωσε την πρωτοπορία στον ΠΑΣ Τήνου.

Σο 13' ο Γιαννόπουλος με πολύ δυνατό σουτ δε άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπεσίρι κάνοντας το 2-0, ενώ στο 24' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πλυτά ο Κουτρούτσος δεν υπολόγισε τη δύναμη του αέρα και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για τρίτη φορά.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μάκη Πούλου προσπάθησαν να μειώσουν, πίεσαν και έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο 56' με τον Κάνιουρα, ο οποίος με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Κελαδίτη σε θεαματική απόκρουση.

Διαιτητική τριάδα: Ρούσσος Ι., Δρόσος, Γρυπάρης

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Μάλλιος): Κελαδίτης Χ., Γιαννόπουλος, Πλυτάς (81' Καρδαμίτσης), Κελαδίτης Κ., Βίδος, Μουσάι, Φώσκολος Ι, (86' Βιδάλης Αλ.), Βιδάλης Αν. (60' Αρμακόλας),Γεωργιάδης, Ζαλώνης (86' Παγανέλης), Αγγελής

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Μπεσίρι, Ασράμ, Ντάτσι (75' Ραζάνι), Κατσικαλάκης, Κουτρούτσος (75' Ντρέου), Μπαϊρακτάρι, Δακτυλίδης (50' Σταματάκης), Σεφέρι (75' Σινάνογλου), Μπουτσάι (75' Παπαδημητρίου), Κάνιουρας, Τσόπελας (75' Μπάλας)

AE MYKONOY B PAS THNOU

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares