Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 20:40

Φιλική νίκη του Αίαντα κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου Β'

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Άγιαξ, καθώς επικράτησε 2-0 της Α.Ε Μυκόνου Β σε παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη έχοντας σχεδόν ‘όλα τα «όπλα» στην σύνθεση της, σκόραρε δυο φορές με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα στο 20΄ και 40΄, ενώ σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι της.

Το δίδυμο Ξαγοράρη-Ραμπαβίλα ικανοποίησε με τις ενέργειες του σε ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν υστέρησε κανείς ποδοσφαιριστής. Από την άλλη πλευρά και η ομάδα του Μάκη Πούλου που στηρίζεται σε νεαρά παιδιά, είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά οι νεαροί παίκτες του Μάκη Πούλου πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα σύνολο με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε με βάση το υλικό που διαθέτει να σταθεί με αξιώσεις στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Κυκλάδων και όχι απλά στη Β' όπου και θα αγωνιστεί.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ζαράνης με βοηθούς τους Ρούσσο και Σαμοθράκη 

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Ρουμελιώτης, Σαμανίδης, Ρούσσος, Καραμολέγκος, Συριανμός, Ταμάμης, Μουλίδης, Ραφιός, Ραμπαβίλας, Μπαλόπητας, Ξαγοράρης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Σαγκινέτος Ν., Σαγκινέτος Μ., Καλίγερος, Ρούσσος Ν., Αρώνης, Γιατζίδης, Κουντούρης, Μακρυωνίτης.

Α.Ε. Μυκόνου Β' (Πούλος): Μπεσίρι, Ασράμ, Σπασίγια, Κατσικαλάκης, Μπαϊρακτάρι, Σεφέρι, Παχατουρίδης, Λούλα, Μπουτσάι, Κάνιουρας, Τσόπελας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουτρούτσος, Ρουστέμι, Ντρέο, Αγγελής, Μιχάσι, Μπάλας, Σταματάκης

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares