Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 21:17

Φιλική ήττα στη Ραφήνα για την ΑΕ Μυκόνου

Κάποιες στιγμιαίες ολιγωρίες στην άμυνα της Α.Ε. Μυκόνου αποδείχθηκαν καθοριστικές στην ήττα με 2-1 στο εκτός έδρας φιλικό με τη Θύελλα Ραφήνας που έδειξε ότι διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο.

Η ΑΕ Μυκόνου παρατάχθηκε χωρίς τους Κέμπε, Αχείμαστο, Τράκα και Οικονομίκο, κάτι που προφανώς επηρέασε την απόδοσή της!

Στην πρώτη μισή ώρα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να προηγηθούν με ένα υπέροχο σουτ του Δημητρίου στο 30'

Στη συνέχεια και ως το τέλος του ημιχρόνου η Α.Ε. Μυκόνου ήταν καλύτερη και δυο φορές έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση.

Η πρώτη στο 34' ήταν ο Αγγέλης βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας της Θύελλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπυρόπουλου έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Πρίφτη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βαλαβανόπουλος βρέθηκε μόνος από πλάγια δεξιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή με σουτ σημάδεψε τη γωνία της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα όμως αυτός με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα πρώτα 15 λεπτά. Στη συνέχει η Θύελλα ανέβασε στροφές και στο 65' με τον Παντελίδη πέτυχε και δεύτερο γκολ αφού ο σκόρερ είχε κερδίσει μια κόντρα έξω από την περιοχή και με πλασέ σε άδειο τέρμα αφού είχε περάσει και τον Ντούνη έκανε το 2-0.

Η Α.Ε. Μυκόνου προσπάθησε στη συνέχεια να πιέσει και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 85' με εκτέλεση πέναλτι του Ζγκούρι, ο οποίος ήταν αυτός που κέρδισε και την εσχάτη των ποινών καθώς ανατράπηκε από αντίπαλό του.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μεσολόγγης): Πρίφτης (46' Κουμής), Γούλας (80' Πιέτρι), Παντελίδης (70' Μαργέτης), Σαντίκου (75' Μαντζώρος), Τόσκα (75' Φύτρος), Αράπης (75' Μερτύρης), Ντόσκας (75' Σουλτανίδης), Δημητρίου (80' Μπουντάκης), Χίσο (80' Ροβίνας), Γκούμας (75' Κουτσουπιάς), Μαρτίνος (75' Μπαριτάκης)

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος, Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Μαντζανάς (80' Αρκούδας Χρ.), Θεοδώρου (77' Ράγια), Αρκούδας Αλ., Μουρίκι, Στυλιανόπουλος (72' Παπιομύτογλου), Πινέιρο (80' Λεσάι), Αγγέλης (80' Κατσικαλάκης), Βαλαβανόπουλος (67' Παρασκευάς), Ζγκούρι.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares