Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 10:36

Αναστολή σε όλα τα πρωταθλήματα αποφασίζει η ΕΠΟ | Ετοιμάζει λύση ο Αυγενάκης

Την αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων (Γ’ Εθνική, τοπικά, γυναικείο πρωτάθλημα) θα αποφασιστεί στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας, σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr.

Στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει μεγάλος αριθμός σωματείων λόγω των δυσκολιών υπαγωγής στο Μητρώο της ΓΓΑ και των διατάξεων του νόμου Αυγενάκη που τους απαγορεύει να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα και να προπονηθούν στους αθλητικούς χώρους η απάντηση της ΕΠΟ θα είναι πάγωμα όλων των διοργανώσεων μέχρι ο υπουργός να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπέρ της αναστολής τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων που έχουν στο πλάι τους τις FIFA και UEFA, οι οποίες θα εκπροσωπούνται στη ΓΣ.

Όλοι πλέον αναμένουν ο υφυπουργός αθλητισμού να κάνει τροποποίηση στο νόμο και να αφαιρέσει την πρόβλεψη απαγόρευσης συμμετοχής στα πρωταθλήματα σε σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ήδη το επιτελείο του Λευτέρη Αυγενάκη εξετάζουν τις προτάσεις που του έχουν γίνει, μεταξύ αυτών και από την ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Συνεπώς όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια για το σαββατοκύριακο αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.  

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares