Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 13:07

Το αντίο του Μανωλά στον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων - Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα» [pic]

Το τελευταίο «αντίο» στον Ολυμπιακό είπε μέσω ανάρτησης του στα social media ο Κώστας Μανωλάς.

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς, μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που αποτελεί και επισήμως παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους είπε το τελευταίο «αντίο» στους Πειραιώτες, ανέφερε ότι η αποχώρηση του δεν είχε να κάνει με τα χρήματα, καθώς ευχαρίστησε ολόκληρο τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Μανωλάς:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη! Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή!!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, δεν πάνε πάντα στη ζωή. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων!

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξή του. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!!».

 

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares