Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 12:28

Εξελίξεις με Μανωλά - Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Κώστας Μανωλάς από τον Ολυμπιακό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σάρτζα.

Ο Κώστας Μανωλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, καθώς αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Σάρτζα που αγωνίζεται στο Ντουμπάι.

Ο Ναξιώτης αμυντικός αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της κορυφαίας ομάδας της χώρας και θα αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Μίτσελ.

Ο Μανωλάς μάλιστα, αποχαιρέτησε πριν από λίγο τους συμπαίκτες του κάνοντας γνωστή την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ θα «πετάξει» σήμερα το απόγευμα για το Ντουμπάι, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανωλάς βρήκε ένα «χρυσό» συμβόλαιο στη Σάρτζα που θα του αποφέρει συνολικά 5.000.000 ευρώ για δυο χρόνια, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί το όνομά του για το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και είχε 12 ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας την περσινή σεζόν. Φέτος έπαιξε σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares