Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 12:22

Ο Βασίλης Φλεριανός στην εκπομπή ''Σημεία και Τέρατα'' [vid]

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ παραχώρησε ο Βασίλης Φλεριανός.

Ο νεαρός πρόεδρος του μπασκετικού συλλόγου της Νάξου ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή ''Σημεια και Τερατα'' που παρουσιάζει καθημερινά στον Aegean Voice 107, 5 ο δημοσιογράφος Γιώργος Καμβύσης.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΚ και το βίντεο της συνέντευξης:

Καλεσμένος στην εκπομπή ''Σημεια και Τερατα'' που παρουσιάζει καθημερινά στον Aegean Voice 107, 5 ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καμβύσης ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Βασίλης Φλεριανός.

Ο Γιώργος Καμβύσης χαιρέτησε τη νέα αυτή προσπάθεια και ως άριστος γνώστης της τοπικής κοινωνίας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του όταν πληροφορήθηκε για τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ σε αυτή την πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του νησιού να στηρίξουν την προσπάθεια.

Επίσης επισήμανε τα προβλήματα και οριοθέτησε τους στόχους που έχουν τεθεί, δίνοντας βάρος στα αναπτυξιακά τμήματα του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Καμβύση για την τιμητική πρόσκληση και τον  Aegean Voice 107,5 για τη φιλοξενία. Στην προσπάθεια που κάνουμε θέλουμε όλα τα ΜΜΕ στο πλάι μας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares