Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 11:02

Πολλές και σημαντικές αλλαγές στο Αγερσανί

agersani sentra xeretismos

Την ερχόμενη Δευτέρα 3/9 στις 16.30 στο γήπεδο του Αγερσανίου ξεκιναει την προετοιμασία η ομάδα του Αγερσανίου, υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού κου Γ. Φακίνου.

Σημαντική η ενίσχυση του σωματείου αφού εκτός την επιστροφή του Καλτση Σπ., από την Καστέλα, του Μπρεγκαση Α. που τελείωσε τις σπουδές του, των Τρακου Γ. και Μπογκντανη Λ. που απολύθηκαν από τον στρατό, επέστρεψε  από τον Πανναξιακό ο Ζουλης Γ., ενώ σημαντικές ήταν οι μεταγραφές από τον Πανναξιακό, του τερματοφύλακα Χαμηλοθώρη Μ., σε μια θέση όπου είχε πρόβλημα η ομάδα, και του ταλαντούχου επιθετικού Μπακαλου Σ. Ίσως συνεχίσει για μια ακόμη χρόνια ο έμπειρος τερματοφύλακας Λαγογιαννης Α. ο οποίος απείχε πέρυσι ένεκα οικογενειακών και επαγγελματικών υποθέσεων. Όπως έχουμε ξαναπεί αρκετοί νεαροί της περσινής εφηβικής ομάδας θα πλαισιώσουν την αντρική, μεταξύ αυτών, οι Μπαλατζιας Λ., Μπουλαρης Ε., Σεργης Π., Παπας Κ Χοτζα Γ. και Χαριζαι Α.. Τουναντίον λίγες είναι οι απώλειες για την Αγερσανιωτικη ομάδα, αφού εκτός του Ζανου Λ., που δόθηκε με υποσχετική στον Πανναξιακό, και τους Σιδερη Σ., και Καφετζή Α. που πήγαν δανεικοί στην Νίκη Αλίμου, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν παραχωρήθηκε.

Ο Σάντα Ντ. τελικά δεν βρήκε ομάδα για να μεταγραφεί και παρέμεινε στο ράστερ τις ομάδας. Απώλεια είναι και ο νεαρός τερματοφύλακας Χωριανόπουλος Ι. ο οποίος για μερικούς μήνες θα βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Μυκονο. Καλούνται λοιπόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που θέλουν και δεν έχουν πρόβλημα με την εργασία τους να βρίσκονται την ανωτέρω μέρα και ώρα στο Αγερσανί, με ρούχα προπονήσεως, όσοι δε δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή τους ή τον κο Πολέμη και να ενημερώσουν το πότε θα μπορεσουν.

agersani-tragaia fash

Την Κυριακή 2/8 στις 18.00 στο καφέ Dolce του προέδρου της ομάδας κου Κουτελιερη Γ. θα βρεθούν οι διοικούντες της ομάδας προκειμένου να οριοθετήσουν τους στόχους της ομάδας, να εξετάσουν τα οικονομικά και να ανατεθούν οι αρμοδιότητες του καθενός για την σωστή λειτουργιά της ομάδας. Πάντως το σίγουρο είναι ότι φέτος θα υπάρξει πειθαρχία και σοβαρότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα με οπουδήποτε κόστος.

Τις επόμενες μέρες θα βγουν προς κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας, ενώ από επιτροπή που θα οριστεί, θα γίνει προσπάθεια για την εξεύρεση χορηγών, ώστε να υπάρξει οικονομική βοήθεια.

Τέλος θα δοθεί μεγάλη σημασία ώστε να έρθει κοντά στην ομάδα η νεολαία του χωριού, ώστε εκτός οικονομικά να βοηθήσουν και ηθικά την προσπάθεια της ομάδας με την συμμετοχή τους στους όντος έδρας αγώνες.

Να ενημερώσουμε ότι συνεχίζονται οι έγγραφες των νέων παιδιών στις Ακαδημίες του Αγερσανίου, πληροφορίες από τον κο Σ. Πολέμη και στο τηλ.6976870267.

pro agersani

Οι προπονήσεις των Ακαδημιών γίνονται καθ'ολη την διάρκεια του καλοκαιριού και συνεχίζονται από τους κους Σ. Πολέμη και Μ. Μπουζανη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares