Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 01:20

Πολύτιμη λύση της Imerys στον «άστεγο» Παμμηλιακό και τις ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις

Η εταιρία Imerys έδωσε λύση στον Παμμηλιακό και τους αθλητές του παραχωρώντας το γήπεδο της για προπονήσεις στον σύλλογο, καλύπτοντας έτσι το κενό που έχει δημιουργηθεί με το «κλείσιμο» των αθλητικών χώρων του νησιού.

Ευτυχώς, η εταιρία δείχνει για ακόμα μία φορά την κοινωνική της ευθύνη, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και συνεχίζει να υφίσταται από τις ολιγωρίες και στις παραλήψεις της δημοτικής αρχής.

Η Imerys, θα είναι αυτή που θα «σώσει» και την ποδοσφαιρική γιορτή της Μήλου, το ''HELLO FOOTBALL FRIEND 2022 - FAIR PLAY, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-10'', καθώς θα διαθέσει και γι αυτή τη διοργάνωση το γήπεδο της, όπως και για την κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου που θα γίνουν στο νησί.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Παμμηλιακού:

Τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί ο Παμμηλιακός ΑΣ, μην έχοντας κανένα χώρο άθλησης, για καμία ακαδημία και κανένα τμήμα, για κανένα από τα αθλήματα και τις δραστηριότητές του, ήρθε να ελαφρύνει η γενναιόδωρη προσφορά της Imerys η οποία, μετά από αίτημά μας, διαθέτει το γήπεδό της για τις, απαραίτητες, προπονήσεις της ανδρικής μας ομάδας.

Επίσης, η εταιρεία θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της, το HELLO FOOTBALL FRIEND 2022 - FAIR PLAY, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-10, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Το τουρνουά είναι μια συνδιοργάνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, της ΕΠΟ και του Παμμηλιακού και θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κος Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κος Ειρηναίος Φρέρης.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά και συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι, θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Imerys οι κληρώσεις του Κυπέλλου Κυκλάδων:
«BIOCLEAN», Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES», Β’ Κατηγορίας «SEAJETS» καθώς επίσης και των Υποδομών Κ-16 «HAUSBRANDT», Κ-14 «ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ» & Κ-12 «AEGEAN ISLANDS».

Είναι τιμή μας που θα φιλοξενήσουμε το τουρνουά στη Μήλο και που οι κληρώσεις του Κυπέλλου Κυκλάδων θα διεξαχθούν στο νησί μας!

Ευχαριστούμε εγκάρδια την Imerys που, για μια ακόμη φορά, στάθηκε με κατανόηση δίπλα μας, αναγνωρίζοντας το έργο μας και δείχνοντας ευαισθησία σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού του νησιού μας.

Καθώς, το πρόβλημα με τα υπόλοιπα τμήματά μας παραμένει και ενώ βρισκόμαστε σε διαρκείς, καθημερινές, προσπάθειες ώστε να μας επιτραπεί η άθληση σε δημόσιους χώρους του νησιού, η αρωγή της Imerys μάς δίνει δύναμη και ελπίδα για τη συνέχεια!

305494256 1499588197161627 7805441217167903019 n

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares