Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 12:08

Ο Κυριάκος Πολυκρέτης προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Νάξου

Μετά από αρκετά χρόνια στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Νάξου ο Κυριάκος Πολυκρέτης αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και από φέτος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας που συμμετέχει στη Β΄Κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Κυριάκος Πολυκρέτης, έχει προσφέρει τα μέγιστα ως αθλητής και διακρίνεται για το ήθος και τις αξίες που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός των γηπέδων.

Έχοντας την αμέριστη στήριξη τον μελών του τεχνικού επιτελείου και ολόκληρου του συλλόγου, ο Κυριάκος Πολυκρέτης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου

Ο ΠΑΣ Νάξου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κυριάκο Πολυκρέτη που πλέον θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής μας ομάδας.

Επί σειρά ετών ο Κυριάκος Πολυκρέτης αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ Νάξου και είναι ο πλέον κατάλληλος για να καθοδηγήσει την ομάδας μας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η αναγνώριση και ο σεβασμός του αθλητικού κόσμου των Κυκλάδων, η εμπειρία του στα γήπεδα του νομού μας, οι γνώσεις του, η απόλυτη ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας με αυτή του ΠΑΣ Νάξου, αποτελούν τα εχέγγυα για μία επιτυχημένη συνεργασία. 

Κάτοχος UEFA C ο Κυριάκος Πολυκρέτης έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα τα τελευταία χρόνια από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας και ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις τελευταίες του συμμετοχές ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ομάδας μας.

Στο πλάι του Κυριάκου θα βρίσκονται ο Πέτρος Μαράκης και ο Γυμναστής μας Πέτρος Σιδερής, που θα αποτελέσουν του άμεσους συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου ευχόμαστε στον Κυριάκο Πολυκρέτη και το τεχνικό επιτελείο καλή επιτυχία στο έργο τους.

polykretis renew

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares