Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 13:08

Μαρία Κάσσου: Έχω λάβει πολύ αγάπη από τον Πανναξιακό [vid]

Η χρονιά ήταν ονειρική τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε διεθνές επίπεδο για την υπερπρωταθλήτρια του Πανναξιακού Μαρία Κάσσου, η οποία μετά από μία απαιτητική χρονιά επισκέφθηκε το νησί του συλλόγου της για να απολαύσει λίγες ημέρες ξεκούρασης.

Άλλωστε, η αθλήτρια των ρεκόρ, αν και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Μυτιλήνη, έλκει την καταγωγή της και από το νησί της Νάξου.

Πραγματικά η Μαρία μπορεί αν αποτελέσει το παράδειγμα για πολλά νέα παιδιά. Μας εξέπληξε όταν πληροφορηθήκαμε ότι σπουδάζει στο πρώτο έτος της Ιατρικής και παράλληλα έχει καταφέρει τόσα πολλά πράγματα στον αθλητισμό και μάλιστα αγωνιζόμενη στο υψηλότερο επίπεδο. Και όλα αυτά από ένα δεκαεννιάχρονο κορίτσι που ο τρόπος ο οποίος μιλάει και συμπεριφέρεται είναι αξιοθαύμαστος.

Η Μαρία Κάσσου δεν θα μπορούσε να «ξεφύγει» από την κάμερα του sportcyclades.gr, όπου έδωσε την πρώτη της on camera συνέντευξη, μιλώντας για τις επιτυχίες, τους στόχους, το παρόν και το μέλλον και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, όπως για το πως ξεκίνησε τον αθλητισμό και το τι συμβουλεύει τα νέα παιδιά.

Και όλα αυτά από μία αθλήτρια που μόνο το 2022 πέτυχε τα εξής:

  • χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι στα 3.000 μ. με 9.32.59
  • Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ20
  • Πανελλήνιο ρεκόρ στο 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στα 3.000μ.
  • Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και παράλληλα την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κ20 που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας
  • Όγδοη θέση στα 3.000 μ. και την ένατη θέση στα 5.000 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που έγινε στο ΚΑΛΙ της Κολομβίας

Επιλέξαμε τον ZIO CAFE BISTRO του Βασίλη Φλεριανού για να για να μιλήσουμε με την Μαρία Κάσσου. Το ZIO που ανοίγει πάντα την αγκαλιά του να μας φιλοξενήσει με τις καταπληκτικές γεύσεις του και το υπέροχο προσωπικό του.

FLERIANOS KASSOU TOMPAS

Δείτε τη συνέντευξη: 

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares