Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 11:35

Αίαντας Σύρου: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Open Water [pics-vid]

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών διεξήχθη στην παραλία της Βάρης το«2ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ-OPEN WATER», που διοργάνωσε ο Αίαντας Σύρου, με την έγκριση της Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος) και συνδιοργανωτές το Δήμο Σύρου Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι αγώνες έγιναν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου, με την συμμετοχή πολλών αθλητών από Σύρο αλλά και εκτός Σύρου αντίστοιχα. Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν ο Δημήτρης Γρυπάρης, που ως γνωστό, ξέρει με τον καλύτερο τρόπο να αναλαμβάνει τέτοιου είδους διοργανώσεις, με τα παιδιά του Αίαντα Σύρου και του ΝΑΙΑ Πάρου να κατακτούν αρκετά μετάλλια.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν ο Δημήτρης Γρυπάρης, που σε δηλώσεις του στο logotypos αμέσως μετά τους αγώνες είπε:

«Φέτος πήγαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε πάνω από 65 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και ειδικότερα στις μικρές ηλικίες. Νομίζω ότι στέφθηκαν από επιτυχία οι αγώνες. Θα τολμήσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις, για το καλό των παιδιών. Ως Αίαντας Σύρου ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν να διοργανώσουμε αυτή την αθλητική εκδήλωση το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου. Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο της ομοσπονδίας που ήρθε να μας ελέγξει και να μας πει την γνώμη του σχετικά με τους αγώνες. Μας έδωσε τα συγχαρητήρια του, οπότε καταλαβαίνεται ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά. Θέλω να ευχαριστήσω την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης για την βοήθεια τους στην συνδιοργάνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην ΟΝΕΧ, για την ευγενική χειρονομία που έκανε να μας βοηθήσει με ένα χρηματικό ποσό, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα του αγώνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που συμμετείχαν. Συγχαρητήρια σε αυτά και στους προπονητές τους. Τώρα ο Αίαντας Σύρου ετοιμάζεται για την μεγάλη διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος συλλόγων θάλασσας, αλλά και συλλόγων που κολυμπάνε σε κολυμβητήρια λιγότερο από 3 μήνες, που θα γίνει στο κολυμβητήρια της Ιτέας. Τα παιδιά είναι καλά προετοιμασμένα και θα πάνε αρκετά καλά. Μαζί μας στην αποστολή θα έχουμε και 4 παιδάκια του Ναυτικού Ομίλου Σύρου που προπονούνται μαζί μας και θα κολυμπήσουν με τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου. Θέλω να πιστεύω ότι από την επόμενη χρονιά, αν είναι δυνατόν το κολυμβητήριο να διευρύνει το ωράριο του ως προς την λειτουργία του για να μπορέσουμε να κάνουμε πιο σωστή δουλειά. Με δυόμιση και τρεις μήνες λειτουργία δεν μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά. Θα την πω την λέξη και ας μη με παρεξηγήσουν.. αυτά είναι «μπαλώματα». Ο αθλητισμός θέλει θυσίες και άμα δεν κάνουν και οι αιρετοί θυσίες, όπου και να ανήκουν, δεν θα μπορούμε να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας. Όμως και αυτό το λίγο που λειτούργησε, από την πλευρά μας τους ευχαριστούμε. Τους ευχόμαστε να έχουν κουράγιο και να μπορούν να υλοποιούν και τα δικά τους σχέδια, αλλά και τα σχέδια των αθλητικών συλλόγων και τις φιλοδοξίες των μικρών αθλητών για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από το logotypos.gr:

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου με αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων.

open water3

open water4

open water5 1

 

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares