Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 15:08

Σημαντικές ενισχύσεις για την Άνω Μερά. Προς τον όμιλο με Πειραιά οι Κυκλαδίτες.

papasta8opoulos-kostas

Τον Παπασταθόπουλο απέκτησε η Άνω Μερά, ενισχύοντας σημαντικά την μεσαία της γραμμή.

syros RAOYZAIOS arxikaΟ 32χρονος Κώστας Παπασταθόπουλος που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με τον ΑΟ Μυκόνου στην Δ’ Εθνική, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τους νεοφώτιστους.

Ο Παπασταθόπουλος με τεράστια εμπειρία στην Δ’ Εθνική, αναμένετε να βοηθήσει την ομάδα της Άνω Μεράς, στο δημιουργικό κομμάτι, εκεί που τον είχαμε δει να ξεχωρίζει με την φανέλα του συντοπίτη ΑΟ Μυκόνου, ενώ είναι και διεθνής με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας Beach Soccer.

 

Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα ανακοινωθούν και δύο ή τρεις νεαροί βορειοελλαδίτες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δοκιμάζονται αυτές τις μέρες από το τεχνικό επιτελείο και φαίνετε ότι έπεισαν για την αξία τους τον κ. Τζιόβα.

 

Παρελθόν από την Άνω Μερά…

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο 22χρονος Abdul Razak που όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει στην ομάδα του ΑΟ Σύρου. Όπως επίσης και 28χρονος Δημήτρης Γάτσος ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟ Μυκόνου.

Στον 9ο όμιλο…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι ομάδες των Κυκλάδων, δηλαδή ο Πανναξιακός και η Άνω Μερά, θα αγωνίζονται στον 9ο όμιλο με ομάδες από τον Πειραιά. Ο 9ο όμιλος είναι ένας πολύ πιο βατός όμιλος για τα δικά μας δεδομένα και οι πιθανότητες παραμονής ή ακόμα και διάκρισης των ομάδων μας, είναι πολύ μεγαλύτερες.

paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares