Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 00:26

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 1ο MykonosRunningFestival (τo promo video)

Η ξεχωριστή, διαχρονική ομορφιά της Μυκόνου συναντά την ανεπανάληπτη εμπειρία του τρεξίματος στα ωραιότερα σημεία του «Νησιού των Ανέμων», στο 1ο MykonosRunningFestival, η νέα διοργάνωση που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις με έναν μοναδικό συνδυασμό αθλητικού τουρισμού και ψυχαγωγίας, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου!

Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη με γοργούς ρυθμούς, ενόψει της τριήμερης δρομικής γιορτής η οποία θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις. Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει προνομιακές τιμές διαμονής και εστίασης για τους συμμετέχοντες δρομείς και τους συνοδούς τους ώστε με τη συμμετοχή τους να ζήσουν αξέχαστες στιγμές αναδεικνύοντας κατά αυτό την τρόπο μία διαφορετική, εξίσου εντυπωσιακή όψη του κοσμοπολίτικου νησιού!

Το 1ο Mykonos Running Festival απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των αθλουμένων και όλες τις ηλικίες. Πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης, καθώς και δρομείς με αναπηρία, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την συμμετοχή τους στην πιο «φρέσκια» αθλητική πρόταση της χώρας, η οποία θα έχει ως βασικό άξονα τον αθλητισμό υγείας, αλλά στην πραγματικότητα θα αποτελέσει κάτι πολύ μεγαλύτερο…

Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τον Δρόμο 10.000μ. – Mykonos Run το Σάββατο 1 Οκτωβρίου με ώρα εκκίνησης 16:00 καθώς και το Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο – Mykonos Gold και τον Δρόμο Υγείας 2.500μ. – Mykonos Family Fun την Κυριακή 2 Οκτωβρίου με ώρες εκκίνησης 09:00 και 12:00 αντίστοιχα.

Μία πρώτη γεύση προσφέρει το εντυπωσιακό βίντεο της πολλά υποσχόμενης διοργάνωσης, που παρακινεί όλους να βρεθούν στη Μύκονο και να ζήσουν κάτι ξεχωριστό, το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου:

MRF Poster GR

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares