Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 22:00

Πιάνει δουλειά στις 5 Σεπτεμβρίου ο ΑΣ Ίου | Το staff του ποδοσφαιρικού τμήματος

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣ Ίου που θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Χρήστος Πατσούρας με άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Κωστόπουλο, καλείται να μοντάρει ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό στην Β' κατηγορία, ενώ ειδικό βάρος θα πέσει και στα τμήματα της ακαδημία που θα εκπροσωπηθεί αγωνιστικά από την Κ14 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Φέτος ο ΑΣ Ίου θα επιχειρήσει να εντάξει αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ της ανδρικής ομάδα, που θα απαρτίζεται επίσης από εμπειρότερους ποδοσφαιριστές.

Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και τεχνικός διευθυντής θα είναι ο πολύπειρος Μιχάλης Αραούζος, ο οποίος φέρει μεγάλη γνώση από τη μακρόχρονη εμπειρία που είχε στην προεδρία του Κερατσινίου.

Ρυθμιστικό ρόλο θα έχει και ο Νίκος Σταυράκης, που θα αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού, ενώ την τριάδα που θα σηκώνει το βάρος του τμήματος θα συμπληρώσει η πρόεδρος Αργυρώ Σαντορινάκη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μιχάλης Αραούζος, είπε: «Υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων στο Δ.Σ. και θεωρώ ότι φέτος μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλό. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Επίσης εύχομαι σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων να έχουν καλούς αγώνες, χωρίς προβλήματα. Καλή επιτυχία και στην ΕΠΣ Κυκλάδων για τις διοργανώσεις της. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε την ένωση στο δύσκολο έργο της».

Από τις 1/9 οι εγγραφές

Στο μεταξύ ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα του.

Η ανακοίνωση:

Οι εγγραφές ξεκινουν την Πέμπτη 1/9 για τα τμήματα ποδοσφαίρου και βολει. Σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν.
Εγγραφές στα τηλεφωνα
Σαντορινάκη Αργυρω 6972194770.
Αρτέμη Κατερίνα 6946091177.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares