Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 16:29

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδας με απόφαση της ΕΠΟ η ΑΕ Μυκόνου

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την ΑΕ Μυκόνου που είχε δηλωθεί ως εκπρόσωπος από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε ότι η συμμετοχή της είναι αντικανονική και αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κλήρωση του συγκεκριμένου ομίλου εκ νέου.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕ Μυκόνου δηλώθηκε ως εκπρόσωπος των Κυκλάδων στον θεσμό, καθώς η διοργάνωση δεν ολοκληρώθηκε και ήταν η μοναδική ομάδα του νομού που θα ήταν έτοιμη για να συμμετάσχει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α΄ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση σωματείο που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη.

Η ΕΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους. Σε περίπτωση δε που προκύψουν ευθύνες αυτές θα αποδοθούν.

Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.

Η νέα κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares