Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 12:08

Πιάνει δουλειά στις 5 Σεπτεμβρίου ο ΑΠΣ Κύθνου

Έτοιμος για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο ΑΠΣ Κύθνου, με την πρώτη της ανδρικής ομάδας να έχει οριστεί για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Λυριτζής, που μέχρι τώρα γνώριζε την ομάδα ως προπονητής του Πανσιφναϊκού και του Παμμηλιακού, φέτος καλείται πλέον σαν τεχνικός ηγέτης του ΑΠΣ Κύθνου να εδραιώσει τη δική του φιλοσοφία σε όλα τα τμήματα.

Εκτός της ανδρικής ομάδας, ο ΑΠΣ Κύθνου θα δηλώσει συμμετοχή στην Κ14, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει ένα ακόμα δυνατό τμήμα όπως ήταν αυτό της Κ16 στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Η κοινή φιλοσοφία της διοίκησης με τον Δημήτρη Λυριτζή μπορεί να αποτελέσει τη βάση για ένα καλό αποτέλεσμα, με τον έμπειρο κόουτς να οριοθετεί τους στόχους μιλώντας στο s.c.:

«Διάθεση από εμένα και την διοίκηση υπάρχει. Θα δώσουμε έμφαση στα τμήματα υποδομής και θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε ακόμα ένα δυνατό τμήμα όπως ήταν αυτό της Κ16. Στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρχεται να μας δει».

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν σταδιακά, με την Κ14 να πατάει γήπεδο την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Την δεύτερη και τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια, καθώς στις 18/9 ο ΑΠΣ Κύθνου θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και μία εβδομάδα αργότερα (25/9) τον Προφήτη Ηλία. Δυνατό τεστ για την προετοιμασία θα είναι και αυτό του αγώνα Κυπέλλου Κυκλάδων που θα ακολουθήσει των φιλικών αγώνων.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares