Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 10:58

Πανναξιακός: Πήρε Κεμαβόρ, βλέπει τέρμα και φορ.

PROPONHSH KEMAVOR

Σε ακόμη μια μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Πανναξιακός που συμφώνησε σε όλα με τον 20χρονο Άγγελο Κεμαβόρ και απομένουν πλέον τα τυπικά για να ντυθεί ο παίχτης στα μπλε.

PANNAXIAKOSΟ νεαρός ποδοσφαιριστής, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατάγεται από το Φιλώτι της Νάξου, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αθηναϊκό (σωματείο που συμμετέχει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ), με τα χρώματα του οποίου πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν .

Πλην του Βυρωνιώτικου συλλόγου, ο χαρισματικός επιθετικός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ καθώς επίσης και στη Νέα Ιωνία.

Τέρμα και φορ

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «Μπλε» συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. syros RAOYZAIOS arxika

Τέλος να σημειωθεί πως στις προπονήσεις των Αξιωτών λαμβάνει μέρος νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος σε περίπτωση που πείσει για τις ικανότητες του τον Γιώργο Βλαστό και τους συνεργάτες του ενδεχομένως να αποκτηθεί.

Από τη Νάξο τις τελευταίες ώρες ακούγετε έντονα η φημολογία, ότι ο Πανναξιακός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίχτη, που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή της ομάδας, πράγμα που αναμένετε να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares