Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 20:50

Πανναξιακός: ''Πήρε πύργο στην άμυνα''.

STAYROPOLOS

Τη φανέλα της ομάδας της Νάξου θα φορά για τη φετινή χρονιά ο 20χρονος (22-5-92) Κώστας Σταυρόπουλος, με ύψος 1.90 ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, αλλά και ως αμυντικό χαφ.

syros RAOYZAIOS arxikaΟ Σταυρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στο Χαλάνδρι και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα νέων της ΑΕΚ, όπου και έζησε τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, καθώς ήταν στην προεπιλογή της εθνικής παίδων σε ηλικία 16 ετών.

Ένας τραυματισμός του στέρησε όμως το όνειρο και στη συνέχεια  βρέθηκε στη Νέα Ιωνία. Ο Κώστας αγωνίζεται ως ''μικρός'' και προορίζεται για αντικαταστάτης του Απόστολου Παπαδόπουλου (που μεταγράφηκε στον Ηρακλή). Θεωρεί ως πρόκληση τη συμμετοχή του στην ομάδα του Πανναξιακού, καθώς θέλει να επανέλθει άμεσα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και γνωρίζει πως οι καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Νάξου, θα φέρουν ''την πρόταση για παραπάνω''... όπως ακριβώς συνέβη και με τον Παπαδόπουλο.

Ο Σταυρόπουλος αναμένεται να αποτελέσει δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Γρηγόρη Τόσκα, ο οποίος και φέτος αναμένετε να είναι ο ηγέτης της ομάδας.  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares