Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 10:52

Κωνσταντόπουλος: Φέτος έχουμε επενδύσει στον τομέα της οργάνωσης

Σχέδιο χωρίς τίτλο 1

Τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ανδρική ομάδα και τη δημιουργία της Σχολής Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό έκανε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ο προπονητής του ΑΟ Πύργου, Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ παρέμεινε στην ομάδα και ξεκινάμε μια χρονιά με πολύ όρεξη, ώστε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα. Μία ομάδα που θα προσπαθεί να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς αυτοσκοπούς. 

Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η ακαδημία μας, η οποία ξεκινάει να κάνει τα πρώτα βήματα της και προσπαθούμε με σωστές βάσεις και την πολύτιμη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό δίνοντας προτεραιότητα στο παιδαγωγικό τομέα πρώτα και έπειτα στο αθλητικό. Θέλει πολύ δουλειά, αργά και σταθερά βήματα, αλλά και μεγάλη υπομονή. 

Φέτος, έχουμε επενδύσει περισσότερο στον τομέα της οργάνωσης και ευελπιστούμε με την προσθήκη του κυρίου Τάκη Γρυπαίου στην θέση του αθλητικού διευθυντή να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας μας όχι μόνο σε οργανωτικά θέματα, αλλά σε όλους τους τομείς. 

Να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγειά!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares