Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 01:05

Πανναξιακός: Συνεχίζεται η προετοιμασία, ολοκληρώνετε και το ρόστερ [vid].

PROETOIMASIA

Συνεχίζετε με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Πανναξιακού.

syros RAOYZAIOS arxikaΤο πρόγραμμα του Γιώργου Βλαστού περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, οι οποίες εκτός την επαφή με την μπάλα, περιέχουν πολύ τρέξιμο και βάρη στο γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.

Ο επαγγελματισμός και η πειθαρχία που έχει επιβάλει μέχρι τώρα ο Ηρακλιώτης τεχνικός στην ομάδα είναι εμφανέστατή, όπως εμφανέστατο είναι και το καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των παιχτών.

Δοκιμές.

Το sportcyclades.gr βρέθηκε στο ΔΑΚ και παρακολούθησε την προπόνηση του Πανναξιακού, καθώς και τις δοκιμές παιχτών, οι οποίες συνεχίζονται καθημερινά, δίνοντας την ευκαιρία στον Γιώργο Βλαστό να δοκιμάζει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενταχτούν στο ρόστερ της ομάδας και να βοηθήσουν τη νέα σεζόν.

Από τη Νάξο έχουν περάσει μέχρι τώρα αρκετοί ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει δει και αξιολογήσει ο τεχνικός του Πανναξιακού, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα έχει και τον τελευταίο λόγο και αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτηση μερικών.

Η θέση του φορ.

Αυτό που καίει περισσότερο αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του Πανναξιακού είναι η απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ φορ, το οποίο θα δέσει με το σύνολο και θα είναι σε θέση να προσφέρει πολλά γκολ στη γραμμή κρούσης των Μπλε. Τα ονόματα που εξετάζονται από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι αρκετά και τις επόμενες ημέρες αναμένετε και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του παίχτη που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους Ναξιώτες.



Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares