Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 11:07

Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της Α.Ε. Μυκόνου

Ξεκινάει σήμερα (05/08) την προετοιμασία της Α.Ε. Μυκόνου για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία.


Η προπόνηση θα ξεκινήσει σήμερα στις 19:00 το απόγευμα υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού διευθυντή Βαγγέλη Βλάχου.

Η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα και η τοποθέτηση από τον πρόεδρο του Μυκονιάτικου Σωματείου Αλέξανδρου Κουκά:

 Πρώτο προσκλητήριο σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ. για την ΑΕ Μυκόνου στο γήπεδο του Κόρφου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με τον νέο τεχνικό διευθυντή Βαγγέλη Βλάχο και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για μια σεζόν που ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες καθώς η ομάδα έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι σε παίκτες, προπονητές και σε όλα τα μέλη της ΑΕ Μυκονου να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Εμείς ως Διοίκηση κάναμε ό,τι καλύτερο για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιόλογο σύνολο και θα είμαστε πάντα κοντά προκειμένου να δίνουμε λύση σε ό,τι χρειαστεί. Τέλος θα ήθελα να πω ότι περιμένουμε και την έμπρακτη αρωγή της ΕΠΟ και της Πολιτείας γενικότερα, για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που αποτελεί τον πνεύμονα των επαγγελματικών κατηγοριών.

Ελπίζω φέτος να σταθούν στο πλευρό των εκατοντάδων παραγόντων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα που «ματώνουν» οικονομικά για να κρατήσουν όρθια την Γ' Εθνική αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα.»

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares