Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 14:34

Μεγάλη επιστροφή Γρυπαίου που αναλαμβάνει πόστο στον ΑΟ Πύργου

Ένας ποδοσφαιράνθρωπος με ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του ΑΟ Πύργου.

Πρόκειται για τον Τάκη Γρυπαίο που μετά από τρία χρόνια αποχής από παραγοντικές θέσεις επιστρέφει, αναλαμβάνοντας το νευραλγικό πόστο του Αθλητικού Διευθυντή του ΑΟ Πύργου.

Από τους πρωτεργάτες της επιτυχίας του Πανθηραϊκού με την κατάκτηση του νταμπλ το 2016 και την μετέπειτα πορεία του συλλόγου με την άνοδο στη Γ΄Εθνική, ο Τάκης Γρυπαίος αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος της Σαντορίνης, που τον υποδέχτηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε την ανάθεση της θέσης του Αθλητικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας στον επί σειρά ετών και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, Τάκη Γρυπαίο.

Ο Τάκης Γρυπαίος είναι ένας μεγάλου βεληνεκούς ποδοσφαιρικός παράγοντας με μεγάλη γνώση και προσφορά στο ποδόσφαιρο του τόπου μας και όχι μόνο.

Γιος του αείμνηστου ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Ολυμπιακού Πειραιώς, Γιώργου Γρυπαίου, ο Τάκης Γρυπαίος έχει γαλουχηθεί από μικρό παιδί μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και πάντα δηλώνει εραστής του αθλήματος, έχοντας κέφι και μεράκι γι αυτό που κάνει.

Η παρουσία του θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του συλλόγου μας για την συνεχή βελτίωση της συνολικής λειτουργείας για όλα τα τμήματα.

Τάκη, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο σε καλωσορίζουν στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου.

GRYPAIOS WELLCOME

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares